Asianajotoimisto Susiluoto Oy
Mari Lampenius, toimitusjohtaja & Päivi Orpana, toimistopäällikkö

Tuote: CSI Lawyer®
Asiakas vuodesta: 2013
Hyvää ohjelmistossa: toimialakohtaisuus, nykyaikaisuus, toimintavarmuus, laskutus, raportointi, muokattavuus, Romeo-yhteensopivuus

 

Mari LampeniusAsianajotoimisto Susiluoto Oy:ssa oli jo pitkään mietitty ohjelmiston vaihtoa, koska toimistossa oli tarve monipuolisemmalle ja tehokkaalle ohjelmistolle. Asia tuli ajankohtaiseksi oikeusministeriön Romeo-asiointipalvelun myötä. CSI Lawyer tarjosi sekä Romeo-yhteensopivuuden että kaivatun toiminnallisuuden.

CSI Lawyer oli Susiluodolle luonteva valinta. ”Toki tiesimme, että CSI Lawyer oli ”the Ohjelmisto”: varta vasten asianajotoimialalle kehitetty, ammattimaisesti tehty, testattu ja toimiva. Halusimme vakaan ohjelmiston, joka palvelee meitä myös liiketoiminnan kehittyessä”, toteaa toimistopäällikkö Päivi Orpana.

Ohjelmiston käyttöönottoa pidetään Susiluodossa onnistuneena. Jo etukäteen arvattiin, ettei mittavan ja mutkikkaan tietokannan siirto ohjelmistosta toiseen tapahdu käden käänteessä. Kaikki tarvittavat tiedot saatiin kuitenkin siirretyksi CSI Lawyeriin. Käyttöönotto suunniteltiin huolellisesti, ja vastaan tulleet ongelmat ratkottiin yhdessä.

Susiluodon henkilökunnan valmius muutokseen oli hyvä, ja sitä haluttiin vahvistaa riittävällä koulutuksella. Peruskoulutusta täydennettiin syventävällä jaksolla ohjelmiston oltua käytössä jonkin aikaa. Investointi kannatti: käyttäjät kokevat CSI Lawyerin loogiseksi ja helposti ymmärrettäväksi työkaluksi. Organisaatio on kevyt, joten asianajajat käyttävät ohjelmistoa paljon itse. Heidän tukenaan ovat pääkäyttäjät, jotka saavat lisäopastusta CSI Helsingistä aina tarvittaessa.

Kokemus ohjelmistosta on vastannut Susiluodon odotuksia. Valmiiksi määritellyt listat nopeuttavat ohjelmiston käyttöä, ja laskutusprosessi on tehostunut uudelle tasolle. Osa työvaiheista on jäänyt kokonaan pois, laskut ovat selkeitä ja maksumuistutukset syntyvät helposti. Pivot-raportointi tuottaa kaiken tarvittavan tiedon, ja – mikä tärkeintä – tieto on luotettavaa. Seuraavaksi tarkoitus on tutkia erillisen dokumentinhallintajärjestelmän liittämistä CSI Lawyeriin.

Susiluoto on hyvin tyytyväinen CSI:n tukipalveluun, joka ei ole jättänyt pulaan. Jos ongelmia esiintyy, niihin reagoidaan nopeasti. Ohjelmistoa käytetään etätyöpöydän kautta, ja erityisesti CSI:n ja Susiluodon IT-kumppanin välinen hyvä yhteistyö on ylittänyt odotukset.

”Susiluodon asianajajat ovat pitkälti erikoistuneita, ja jokaisella on pitkä kokemus oikeudenkäynneistä. Olemme kuitenkin rento ja mutkaton toimisto, jossa vaalitaan hyvää henkeä ja työilmapiiriä. Työtyytyväisyyttä ovat osaltaan lisäämässä myös modernit työkalut – CSI Lawyer niistä merkittävimpänä”, lisää toimitusjohtaja Mari Lampenius.

 

Helsinkiläinen Susiluodon asianajotoimisto palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Kaikki toimiston asianajajat ovat Suomen Asianajajaliiton jäseniä.