Pienten asianajo- ja lakiasiaintoimistojen helppokäyttöinen luottotyökalu

  • Toimeksiantojen hallintaan ja laskuttamiseen tarvittava perustoiminnallisuus
  • Laskut myös verkkolaskuina ja korvaushakemukset suoraan Romeo-palveluun
  • Kätevästi pilvipalveluna

CSI LakiMies tarjoaa perustoiminnot juridisten toimeksiantojen hoitamiseen.

CSI LakiMies tukee toimeksiantojen hallintaa 1-10 käyttäjän asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa. Pilvipalveluna saatavissa oleva ohjelmisto tarjoaa kaikki toimialan vaatimat toiminnot CSI Lawyeria karsitumpana pakettina.

Miksi CSI LakiMies?

CSI LakiMies on pienten asianajo- ja lakiasiaintoimistojen luottotyökalu, joka tarjoaa toimeksiantojen hoitamiseen ja laskuttamiseen tarvittavan perustoiminnallisuuden. Ohjelmisto sovitetaan tukemaan toimistosi toimintatapaa monipuolisten asetusten avulla.

CSI LakiMies on askel kohti paperitonta toimistoa. Käyttäjät voivat tehdä kirjaukset ohjelmistoon haluamallaan tavalla, myös Outlookista, työpöydälle asentuvasta MyDesk-pikakirjaussovelluksesta tai mobiililaittein. Esikatselu mahdollistaa laskuaineiston tarkastamisen, ja lasku voidaan toimittaa asiakkaalle verkkolaskuna tai sähköpostin liitteenä. Myös suoritukset saadaan ohjelmistoon suoraan pankkiohjelmasta viiteaineistona.

Manuaalisen työn vähentämiseksi ja inhimillisten virheiden välttämiseksi ohjelmisto voidaan liittää myös erilliseen dokumentinhallintaan, taloushallinnon ohjelmaan tai KYC-palveluun.

Ohjelmisto mahdollistaa tietojen hallinnoinnin yhdessä paikassa, jolloin tarvittavat asiakas- ja toimeksiantotiedot asiakirjoineen löytyvät helposti. Myyntireskontran myötä toimeksiannon kirjausten, laskujen tai suoritusten ajantasainen tilanne on koko ajan käyttäjien nähtävissä.

Hyödyt asiakkaille

Saamassamme asiakaspalautteessa korostuvat seuraavat hyödyt:

1

Toimeksiantojen hallinta on yksinkertaista ja niiden kokonaistilanne aina nähtävissä.

2

Laskutus sujuu nopeammin ja monipuolinen raportointi tarjoaa ajantasaista tietoa.

3

Ohjelmistoon voidaan helposti liittää dokumentinhallintaratkaisu tai taloushallinnon ohjelma.

4

Pilvipalveluna hankittu ohjelmisto on vaivaton työkalu ja sen uudet versiot ilmaisia.

Asiakkaidemme kokemista hyödyistä voit lukea lisää tutustumalla referenssitarinoihimme.

Asiakastarinoita

”CSI LakiMies on markkinoiden paras vaihtoehto tämän kokoluokan toimistolle. Lakimiehet pystyvät keskittymään juridiikkaan ja asiakkaiden palvelemiseen, sillä aikaa jää muuhunkin kuin toimenpiteiden kirjaamiseen.”

Elias Thureson, lakimies
Asianajotoimisto Thureson Oy

Lue lisää

"Nyt meillä on samassa paketissa dokumentinhallinta ja arkistointi, toiminnanohjaus sekä asiakkuudenhallinta. CSI LakiMies oli ainoa, joka tarjosi mahdollisuuden koko paketin rakentamiseen."

Mikael Juujärvi, varatuomari
Lakiluotsit Oy

Lue lisää

"Pilvipalveluun siirtyminen sujui ongelmitta, paransi käytettävyyttä ja helpotti ympäristön hallintaa. Vaikka tiedot ovat epämääräisesti ”pilvessä”, riittää, että ne sijaitsevat tietoturvallisessa ympäristössä ja niistä otetaan säännölliset varmistukset."

Heikki Sillanpää, asianajaja
Asianajotoimisto Heikki Sillanpää Oy

Lue lisää