CSI-ohjelmisto pilvipalveluna

Pilvipalvelu tekee ohjelmiston käyttöönotosta ja käytöstä helppoa.

Pienet ja keskisuuret asiakkaat voivat ottaa CSI-ohjelmiston käyttöön myös vaivattomasti pilvipalveluna, mikä tuo lisää joustavuutta ohjelmiston käyttöön.

Pilvipalvelussa ohjelmiston tietokanta sijoitetaan yhteistyökumppanimme Frendyn (Soluton) palvelinsaliin, jolloin asiakas välttyy omilta palvelininvestoinneilta sekä palvelinympäristön vaatimalta ylläpitotyöltä. Kun ohjelmisto on asennettu käyttäjän koneelle, sen käyttö ei rajoitu pelkästään toimistoon, vaan se on nettiyhteyden kautta käytettävissä missä tahansa.

Pilvipalvelu tarjoaa hyvän käytettävyyden, koska sen huolto- ja ylläpitotoimet tapahtuvat hallitusti ennalta suunniteltujen huoltokatkojen aikana. Tietoturva on yksi pilvipalvelun merkittävimmistä eduista. Tietokanta sijaitsee valvotussa, tietoturvallisessa palvelinsalissa eikä sen varmuuskopiointi pääse unohtumaan, koska pilvipalvelussa tietokannasta otetaan päivittäin automaattiset varmistukset.

Pilvipalveluna käytettävään ohjelmistoon on helppo liittää muita palveluita. Voit ottaa käyttöön CSI Mobilen kirjataksesi toimenpiteet mobiililaitteella tai integroida ohjelmistoon esimerkiksi taloushallinnon ohjelman, KYC-palvelun tai M-Files-pilvipalvelun hallinnoidaksesi asiakkaisiin ja toimeksiantoihin liittyviä dokumentteja.

Lue muista palveluista