CSI-ohjelmisto pilvipalveluna

Pilvipalvelu tekee ohjelmiston käyttöönotosta ja käytöstä helppoa.

Pienille ja keskisuurille asiakkaille CSI-ohjelmisto on tarjolla myös vaivattomana pilvipalveluna, mikä tuo joustavuutta ohjelmiston käyttöön. Kunhan käytössä on toimiva nettiyhteys, koneelle asennetun ohjelmiston käyttö onnistuu missä tahansa.

Pilvipalvelussa asiakkaan CSI-tietokanta asennetaan CSI:n tarjoamaan hosting-palveluun, jolloin asiakas välttyy palvelininvestoinneilta ja oman palvelinympäristön vaatimalta ylläpitotyöltä.

Pilvipalvelu tarjoaa ohjelmistolle hyvän käytettävyyden ja tietoturvan. Tietokanta sijaitsee valvotussa, tietoturvallisessa palvelinsalissa, jossa siitä otetaan päivittäin varmistukset. Palvelinympäristön huolto- ja ylläpitotoimet tapahtuvat hallitusti ennalta suunniteltujen huoltokatkojen aikana.

Pilvipalveluna käytettävään ohjelmistoon on myös helppo liittää muita palveluita. Voit ottaa käyttöön CSI Mobilen kirjataksesi toimenpiteet mobiililaitteella tai integroida ohjelmistoon taloushallinnon ohjelman, KYC-palvelun tai M-Files-dokumentinhallinnan pilvipalveluna.

CSI LakiMies -ohjelmistoa pilvipalveluna käyttävien asiakkaiden tietokanta sijoitetaan yhteistyökumppanimme Frendyn (Soluton) Suomessa sijaitsevaan palvelinsaliin.

CSI Lawyeria ja CSI Professionalia käyttävät asiakkaat voivat valita CSI-tietokantansa sijoitettavaksi myös Ruotsissa sijaitsevaan Microsoft Azure -palvelinkeskukseen. Azure-vaihtoehto tarjoaa asiakkaille korkean tason käytettävyyttä ja tietoturvaa, jota varmistamassa ovat CSI:n sertifioitujen Azure-osaajien lisäksi myös Microsoftin tietoturva-asiantuntijat.

Lue lisää Microsoft Azuren tietoturvasta tästä.

Lue muista palveluista