CSI Helsinki

Me olemme CSI, Creative Software Innovations. Asianajotoimialan ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistotalo.

CSI Helsinki on toimistollesi oikea valinta silloin, kun etsit kattavaa ja jatkuvasti kehittyvää ohjelmistoa sekä luotettavaa kumppania, joka on sitoutunut tukemaan prosessiesi tehostamista koko asiakkuuden ajan.

Missio

Missiomme jo vuodesta 1985 lähtien on ollut tehdä asianajotoimistojen arjesta sujuvampaa ja luoda mahdollisuuksia heidän menestymiselleen liiketoiminnan kehittämistä tukevilla työkaluilla.

CSI-ohjelmistojen yli 3000 käyttäjän joukkoon kuuluu peräti 3/4 Suomen Top30-asianajotoimistoista, johtavia asianajotoimistoja Baltiasta ja Ruotsista sekä satoja pienempiä toimistoja. Meillä on kokemusta erikokoisten asiakkaiden haasteista, ja pyrimmekin tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme tämän tarpeita vastaavat ratkaisut.

Visio

Visiomme on olla Itämeren alueen juridisten palveluiden tuottajien ykkösvaihtoehto aina, kun he hakevat korvaajaa nykyiselle toimeksiantojen hallintaratkaisulleen.

Keskittymisemme Itämeren alueelle mahdollistaa sen, että voimme perehtyä syvällisesti Suomen, Baltian ja Pohjoismaiden markkinoiden maakohtaisiin käytäntöihin ja lainsäädäntöön. Samalla asiakkaidemme maakohtaiset tarpeet ja painopisteet rikastuttavat koko ohjelmistomme toiminnallisuutta.

Toimintaperiaatteet

Yrityskulttuurimme on vahvasti asiakaslähtöinen. Ohjelmistojemme laatu, asiantuntijoidemme osaaminen sekä ystävällinen asiakaspalvelu ovat meille kunnia-asioita. Tavoitteemme on varmistaa, ettei yksikään CSI-ohjelmiston valinnut asiakas joudu katumaan päätöstään.

CSI Helsinki noudattaa toiminnassaan seuraavia periaatteita:

  • teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa
  • toimimme suoraselkäisesti ja olemme sanojemme mittaisia
  • pyrimme laatuun kaikessa, mitä teemme sekä
  • vaalimme hyvää työilmapiiriä, joka tekee meistä mutkattoman yhteistyökumppanin.

Tiimimme moniosaajiin voit tutustua henkilöesittelyissä.