CSI Lawyer on asianajotoimiston luottotyökalu

CSI Lawyer on suurten ja keskisuurten asianajotoimistojen luottotyökalu

  • Kattavat toiminnot toimeksiantojen hallintaan ja laskuttamiseen
  • Monipuoliset hinnoitteluvaihtoehdot
  • Usean toimipisteen tuki

CSI Lawyerilla hoidat vaativimmatkin juridiset toimeksiannot.

CSI Lawyer on kehitetty suurille ja keskikokoisille asianajo- ja lakiasiaintoimistoille, joilla on hoidettavanaan myös laajoja, hinnoittelultaan ja laskutukseltaan haasteellisia toimeksiantoja. Ohjelmiston valitsevat myös pienet toimistot, jotka odottavat työkalulta kattavaa toiminnallisuutta.

Miksi CSI Lawyer?

CSI Lawyer on tunnettu joustavuudestaan mukautua asiakkaan liiketoimintamalliin ja prosesseihin. Se tukee toimistosi tapaa toimia ja skaalautuu liiketoimintamallin ja prosessien kehittyessä. Ohjelmiston toiminnallisuus on käyttövalmis sellaisenaan, mutta sitä voidaan myös kustomoida asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan.

Miksi valita CSI Lawyer -graafi

CSI Lawyer on askel kohti paperitonta toimistoa. Sen digitaaliset prosessit ja integraatiot toimiston muihin kriittisiin sovelluksiin vähentävät merkittävästi paperitulosteita, manuaalista työtä ja inhimillisiä virheitä.

Käyttäjät voivat tehdä kirjaukset ohjelmistoon haluamallaan tavalla, myös Outlookista, työpöydälle asentuvasta MyDesk-pikakirjaussovelluksesta, mobiililaittein tai erillisellä ajanseurantasovelluksella.

CSI Lawyerin tärkeimpiin etuihin kuuluu sen liiketoimintaan tuoma läpinäkyvyys. Ohjelmistosta löytyvät kaikki tarvittavat asiakas- ja toimeksiantotiedot asiakirjoineen. Myyntireskontran myötä toimeksiannon kirjausten, laskujen ja suoritusten ajantasainen tilanne on koko ajan toimeksiantoa hoitavan tiimin nähtävissä.

CSI Lawyerin hyödyt asiakkaille

Asiakkaidemme palautteessa korostuvat seuraavat hyödyt:

1

Toimeksiantojen hallinta on järjestelmällistä, ja laskutus sujuu nopeammin laadukkaiden kirjausten ja digitaalisen laskutusprosessin ansiosta.

2

Toimeksiannon kokonaistilanne on aina nähtävissä, ja ajantasainen raportointi tukee työtä mahdollistaen reagoinnin poikkeuksiin.

3

Integraatiot toimiston muihin järjestelmiin vähentävät manuaalista työtä, tehostaen toimintaa ja vähentäen virheitä.

4

Asianajotoimialalle kehitetty työkalu kattaa kaiken tarpeellisen ja kehittyy asiakkaiden toiveiden ja lainsäädännön muutosten mukaan.

Asiakkaidemme kokemista hyödyistä voit lukea tutustumalla referenssitarinoihimme.

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa tähtää ohjelmiston jatkuvaan kehittämiseen asiakkaiden kilpailuedun varmistamiseksi.

Asiakastarinoita

”CSI Lawyer tukee hyvin liiketoimintaamme. Avoimuus on lisääntynyt, kun koko organisaatiolla on mahdollisuus nähdä toimeksiantoihin ja asiakkaisiin liittyvät tiedot, kirjaukset ja laskutustilanne."

Anne Mari Patteri

Anne-Mari Patteri, talousjohtaja
Asianajotoimisto Borenius Oy

Lue lisää

"CSI Lawyer on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa laajat mahdollisuudet esimerkiksi raportointiin. Sen käyttöönotto on johtanut organisaatiossamme muun muassa laskutusprosessin parempaan hallintaan."

Robin Hedensjö, talousjohtaja
Gernandt & Danielsson Advokatbyrå KB

Lue lisää

"CSI-taulukkoihin perustuvat automatisoidut raportit säästävät kuukausittain toistakymmentä tuntia puuduttavaa raporttien rakentamista, ja integraatiot nopeuttavat työtä ja vähentävät virheitä."

Kristjan Velbri, operatiivinen päällikkö
COBALT, Viro

Lue lisää