Käyttöönotto yrityksesi tarpeen mukaan

Olemme tehneet satoja
käyttöönottoja. Pidämme kunnia-asiana sitä, että jokainen niistä onnistuu.

Jos päätät hankkia CSI-ohjelmiston, voit luottaa siihen, että sen käyttöönotto onnistuu.

Käyttöönoton kesto riippuu yrityksesi koosta ja tarpeesta. Parhaimmillaan saamme ohjelmistosi käyttökuntoon jopa päivässä.

Pikakäyttöönotto

Ellet tarvitse tietojen konvertointia CSI-ohjelmistoon tai integraatioita muihin järjestelmiin, ohjelmiston käyttöönotto suoraviivaista ja nopeaa.

Voit hankkia ohjelmiston pilvipalveluna tai valita CSI Lawyer tai Professional -ohjelmiston asennettavaksi myös omaan järjestelmäympäristöösi. Kun tietokanta on luotu, ohjelmisto määritetty tukemaan toimintamalliasi ja käyttäjät koulutettu, tiimisi on valmis aloittamaan ohjelmiston käytön. Hoidamme koko käyttöönoton koulutuksineen tehokkaasti myös etänä.

Käyttöönottoprojekti

Jos käyttöönottoon liittyy tietojen konvertointia, integraatioita, kustomointeja tai toimiston perusprosessien optimointia, kevyt käyttöönottoprojekti on aina tarpeen. Tuotteistetun käyttöönottomallimme avulla joudut siinäkin tapauksessa odottamaan ohjelmistoa enintään 12 viikkoa.

Tietojen konvertointi

Kun haluat siirtää tietoa CSI-ohjelmistoon käytössäsi olleesta järjestelmästä, käyttöönottoprojektin aluksi varmistetaan, että tarvittavat tiedot (käyttäjät, asiakkaat, toimeksiannot ja laskuttamaton työ) saadaan siirtymään oikeassa muodossa. Konversioajo toistetaan muutamaan kertaan, ja kierrosten välissä tiimisi pääsee tarkastamaan konversion tuloksen ja raportoimaan korjaustarpeet.

Integraatiot

Yritykselläsi on todennäköisesti käytössä muitakin kriittisiä järjestelmiä, joihin CSI-ohjelmisto tulisi integroida manuaalityön vähentämiseksi. Käyttöönoton yhteydessä voimme liittää sen toimialan yleisimpiin KYC-palveluihin, ajanseurantasovelluksiin, dokumentinhallintaan ja taloushallinnon ohjelmiin.

Kustomoinnit

Ohjelmiston sovittaminen tukemaan yrityksesi toimintatapaa tehdään ensisijaisesti ohjelmiston monipuolisten asetusten avulla. CSI Lawyer ja CSI Professional -ohjelmistoihin on mahdollista lisätä tietoja ja ominaisuuksia myös kustomointeina. Pääsääntöisesti suosittelemme niiden tekemistä vasta käyttöönoton jälkeen, jolloin ohjelmisto on tullut tutuksi ja kustomointitarpeen arviointi on helpompaa.

Workshopit

Workshopit ovat olennainen osa jokaista isompaa käyttöönottoa. Niiden avulla ymmärrämme toimintatapasi ja sen nykyiset haasteet sekä haemme yhteistyössä tavat niiden ratkaisemiseen CSI-ohjelmiston tarjoamin keinoin.

Workshopeissa käymme läpi mm. uuden asiakkaan ja toimeksiannon vastaanottamisen, toimenpiteiden kirjauksen, laskutuksen, tarvittavat raportit, integraatiot ja kustomoinnit. Niiden perusteella määritetään yrityksellesi optimaalinen tapa käyttää CSI-ohjelmistoa samoin kuin eri käyttäjäryhmien tarvitsemat koulutuspaketit.

Käyttäjäkoulutus

Käyttäjien kouluttaminen on olennainen osa käyttöönottoa asiakasorganisaation koosta riippumatta. Peruskäyttäjien tarpeisiin riittää yleensä tiivis koulutuspaketti heidän tarvitsemistaan toiminnoista. Pääkäyttäjien ja taloushallinnon koulutukseen sen sijaan kannattaa panostaa, koska se takaa valmiudet ohjelmiston tarjoamien toimintojen hyödyntämiseen maksaen itsensä takaisin tehokkaampina prosesseina.

Käyttäjäkoulutukset mitoitetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Isommissa yrityksissä koulutuksista vastaavat usein yrityksen pääkäyttäjät, jotka tuntevat yrityksen toimintatavat ja toimivat käyttöönoton jälkeen myös muiden CSI-käyttäjien ensisijaisena tukena.

Kaikki koulutukset onnistuvat myös Teamsin välityksellä, jolloin niistä saadaan samalla tallenteet myöhempää käyttöä varten.

Lue muista palveluista