COBALT, Viro
Piret Oper, talousjohtaja

Tuote: CSI Lawyer®
Asiakas vuodesta: 2015
Hyvää ohjelmistossa: muokattavissa olevat raportit ja ikkunat, CSI-tuki, etätuki

Piret_Oper_500x396_1COBALT hallinnoi Tallinnan toimipisteessään liiketoimintaansa CSI Lawyerilla, jonka Borenius Viro oli ottanut käyttöön vuonna 2014 ennen yritysfuusiota Lawinin kanssa. CSI Lawyer tarjosi tarvittavan toiminnallisuuden ilman suurempaa räätälöintiä. Ainoastaan joitakin raportteja räätälöitiin heidän tarpeisiinsa haluttujen lukujen saamiseksi ohjelmistosta yhdellä klikkauksella. Käyttöönotto tapahtui hyvässä yhteistyössä talouspäällikkö Piret Operin ja osakas Egon Talurin kanssa. Myöhemmin CSI Lawyer integroitiin vielä toimiston ulkoiseen kirjanpito-ohjelmistoon.

Koska CSI Lawyer oli osoittautunut asianajotoimialan vaatimusten mukaiseksi, sen käytön jatkaminen COBALTilla oli luonteva valinta. Uudet käyttäjät kokivat ohjelmiston helppokäyttöiseksi ja olivat yhden koulutustilaisuuden jälkeen valmiit aloittamaan päivittäisen toimenpiteiden kirjaamisen. Koelaskujen tarkastamisen oppiminen kesti hieman pidempään, mutta yleisesti palaute on ollut positiivista.

“Yleinen käyttäjäkokemus on erittäin hyvä. Arvostamme sitä, että voimme helposti luoda itse uusia raportteja; useimmat niistä eivät vaadi mitään toimenpiteitä CSI:ltä. Mikäli tunnet ohjelmiston, voit jopa muokata tiettyjä ikkunoita lisäämällä uusia kenttiä ja korjaamalla layoutia. Siten meidän on mahdollista määrittää, mitä tietoa haluamme kerätä uutta yritystä tai toimeksiantoa avatessa”, Piret Oper sanoo.

COBALTin luova tapa käyttää CSI Lawyeria on synnyttänyt lukuisia kehitysideoita – jopa siinä määrin, että CSI:n tuotekehityksellä on ollut haasteita toteuttaa niitä riittävän nopeasti. Monet aloitteista, kuten koelaskun tarkastusprosessi, ovat olleet hyödyllisiä myös muille CSI-asiakkaille.

Yritysten välinen yhteistyö Suomenlahden yli toimii hyvin. “Helpottaa, kun meillä on CSI:ssä yksi pääkontakti, joka tuntee tarpeemme. Ja TeamVieweriä hyödyntävä CSI:n etätuki on vienyt ohjelmiston kokonaan uudelle tasolle”, Piret Oper toteaa.

Cobalt logo

COBALT on tiiviisti integroitunut Baltian ja Valko-Venäjän johtavien asianajotoimistojen yhteenliittymä. COBALT perustettiin vuonna 2015, kun Raidla Lejins & Norcous Latviassa ja Liettuassa, LAWIN Virossa ja Boreniuksen toimistot Virossa, Latviassa ja Liettuassa yhdistyivät. Nykyisin baltialaista yhteistyötä symboloivan COBALTin nimissä toimii yli 170 juristia. Arvostetut kansainväliset hakemistot Chambers Global, Chambers Europe, Legal500 and IFLR 1000 ovat toistuvasti luokitelleet COBALTin asianajotoimistojen parhaimmistoon.