COBALT, Viro
Kristjan Velbri, operatiivinen päällikkö

Tuote: CSI Lawyer®
Asiakas vuodesta: 2015
Hyvää ohjelmistossa: kattava toiminnallisuus, integraatiot, asiakastuki

Ensisilmäyksellä CSI näyttää hienolta työaikakortilta, jota on johdon tarpeisiin täydennetty muutamalla pivot-taulukolla. Käsitys muuttuu, kun ohjelmistoon tutustuu tarkemmin, Toteat nopeasti sen työkaluksi, joka mahdollistaa laskutettavan ja hallinnollisen työn seurannan, tietojen näkyvyyden rajoittamisen tarpeen mukaan, räätälöityjen raporttien rakentamisen eri sidosryhmille esimiehistä markkinointiin, asiakkaiden laskuttamisen, budjettiseurannan jne.

Räätälöityjen raporttien yhdistäminen Excelin Power Query ja INDEX,MATCH -funktioihin vie CSI:n aivan uudelle tasolle. CSI-taulukkoihin perustuvat automatisoidut raporttimme säästävät meiltä kuukausittain toistakymmentä tuntia puuduttavaa raporttien rakentamista.

Ohjelmiston integrointi ulkoisiin ohjelmistoihin, kuten kirjanpito- ja dokumentinhallintajärjestelmiin, merkitsee nopeampaa vasteaikaa ja vähemmän virheitä. Ohjelmiston viimeaikainen kehitys on myös nopeuttanut tietojen saatavuutta, mikä on ratkaisevan tärkeää käsiteltäessä kymmeniä tuhansia tietorivejä.

Olemme myös tyytyväisiä tukeen, jota saamme esittäessämme ohjelmiston päivittäiseen käyttöön liittyviä kysymyksiä ja raportoidessamme ohjelmistovirheitä, mutta myös tilatessamme asiakaskohtaisia räätälöintejä. Erityisesti Jari on ollut suureksi avuksi.

 

Cobalt logo

COBALT on tiiviisti integroitunut Baltian ja Valko-Venäjän johtavien asianajotoimistojen yhteenliittymä ja yksi suurimmista toimialan palveluntarjoajista Baltiassa. COBALTin toiminta Virossa juontaa juurensa vuoteen 1990. Arvostetut kansainväliset hakemistot: Chambers Europe, Legal500 and IFLR 1000 ovat toistuvasti luokitelleet COBALTin asianajotoimistojen parhaimmistoon.