Kotka & co. Asianajotoimisto Oy
Ville Kotka, toimitusjohtaja

Tuote: CSI LakiMies®
Asiakas vuodesta: 2008
Hyvää ohjelmistossa: helppo omaksuttavuus, sujuva toimenpiteiden kirjaus, joustava ja monipuolinen raportointi, asiakirjahallinta


Kotka & co. Ville KotkaKotka & co. Asianajotoimisto Oy:n käytössä ollut ohjelmisto ei enää taipunut toimiston kasvaneisiin raportointitarpeisiin, kuten toimenpidekirjausten ja laskutustilanteen seurantaan. Kotka & co. lähti  etsimään nykyaikaista ohjelmistoa ratkaisemaan ongelman, ja uudistettu CSI LakiMies osoittautui jopa odotettua paremmaksi.

”Laajat raportointimahdollisuudet olivat edellytys hankittavalle ohjelmistolle. CSI LakiMiehen erittäin joustava ja monipuolinen raportointi oli enemmän kuin osasimme odottaa. Se, että voimme nyt tehdä itse haluamamme raportit, mahdollistaa oikeastaan minkä tahansa asian seurattavuuden. Raportoinnin tuomat mahdollisuudet ja sieltä saadut tulokset eivät sinällään yllättäneet, mutta oletuksien varassa olevat asiat varmistuivat. Kunhan saan aikaa keskittyä vielä lisää raportointiin, uskon sieltä löytyvän hyviä painotuksia liiketoiminnan jatkokehittämiseen”, toimitusjohtaja Ville Kotka toteaa.

Positiivinen ominaisuus Kotka & co:lle oli myös asiakirjahallinta. Toimistolla ei ollut aikaisemmin käytössä mitään systeemiä dokumenttien hallintaan, joten CSI LakiMiehen helppo asiakirjahallinta oli mukava lisä. Nyt kaikki näkevät asiakas- ja toimeksiantokohtaiset dokumentit yhdestä paikasta.  Asiakirjahallinta oli helppo ottaa käyttöön – tarvittiin vain jaettava verkkolevy, joka integroitiin CSI LakiMieheen.

Toimistossa kaikki juristit kirjaavat pääsääntöisesti omat toimenpiteensä. Näin ollen CSI LakiMies toimii juristien päivittäisenä työkaluna. Vastaanotto on Kotkan mukaan ollut positiivista. Vaikka uudet asiat yleensä aiheuttavat pientä epäilystä, toimiston juristit ovat omaksuneet työkalun hyvin. Toimenpiteiden kirjaus on parantunut, asiakirjat ovat paremmassa järjestyksessä ja sitä kautta päivittäinen työkin on selvästi tehostunut.

”CSI LakiMies on hyvä työkalu, jolla asianajotoimintaa voi harjoittaa ammattimaisesti ja nykyaikaisesti. Vähänkin useamman käyttäjän toimistoissa varsin oiva työkalu. Koulutuksen suhteen ei kannata nuukailla; suosittelisin sitä kaikille uusille käyttäjille. Ohjelmistosta ja sen hyödyistä saa parhaan hyödyn irti, kun kouluttautuu alussa kunnolla eikä pyri opettelemaan käyttöä puutteellisin taidoin”, Kotka tiivistää.

Yhteistyö CSI Helsingin kanssa on sujunut vaivatta. Kaikki on toiminut hyvin ja annetut lupaukset on pidetty.

kotka_logo_blue

Kotka & co. Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan keskittynyt seitsemän juristin asianajotoimisto Porissa. Kotka & co. on tiivis joukkue neuvonantajia, joilla on jo hankitut kannukset ja edelleen iso nälkä onnistua.