Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy
Christian Näsman, osakas

Tuote: CSI LakiMies®
Asiakas vuodesta: 2001
Hyvää ohjelmistossa: helppokäyttöisyys, kätevä laskutus, raportointi, Romeo-yhteensopivuus

näsman_christian_img_8649Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy on pitkän linjan CSI-asiakas. LakiMies-ohjelmisto on ollut käytössä lähes toimiston perustamisesta lähtien. CSI LakiMies -ohjelmiston käyttöön siirryttiin tammikuussa 2010.

Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy:ssä CSI LakiMies  toimii kuuden käyttäjän päivittäisenä työkaluna. Juristit kirjaavat tekemänsä toimenpiteet suoraan CSI LakiMieheen, ja kirjausten pohjalta laskut asiakkaille syntyvät kätevästi.

Ohjelmiston tarjoama raportointi on toimistossa ahkerassa käytössä. Näsman & Båskin palkkausmalli perustuu osittain nettotuloista laskettaviin provisioihin; ilman ohjelmiston tarjoamia raportteja provisiolaskennan hallinnointi olisi työlästä. Koska toimisto pyrkii jatkuvasti kasvamaan ja kehittämään toimintaansa, osakkaat seuraavat tiiviisti myös toimeksiantoihin tehtyjä töitä ja toimenpiteitä sekä muita liiketoiminnan avainlukuja.

CSI LakiMieheen Näsman & Båsk on tyytyväinen, joskin vanha LakiMies on edelleen satunnaisesti käytössä konkurssipesiä hoidettaessa. Toimistossa työskentelee myös opiskelijoita, jotka vaihtuvat muutaman vuoden välein; ohjelmiston helppokäyttöisyys on siten koettu tärkeäksi. CSI LakiMiehen käyttöä opetellaan parhaillaan uudessa ympäristössä, koska toimistossa on juuri siirrytty Mac-koneisiin.

Tuoreimmista CSI LakiMiehen ominaisuuksista Näsman & Båsk arvostaa etenkin mahdollisuutta lähettää laskut sähköisesti oikeusministeriön sähköiseen asiointipalveluun Romeoon. Toimistolla on hoidossa jonkin verran oikeusaputapauksia, joten sähköinen laskutus on ollut tervetullut ja työtä helpottava uudistus.

’Yhteistyö CSI Helsingin kanssa on toiminut hyvin. Vastaus kysymyksiimme on joko löytynyt heti puhelun aikana tai  asiaan on palattu nopeasti’, toteaa Näsman & Båskin osakas Christian Näsman.

 

Nasman Bask logo

Vuonna 1998 perustettu Asianajotoimisto Näsman & Båsk palvelee yrityksiä, yksityishenkilöitä ja julkisia yhteisöjä Vaasan ja Pietarsaaren seuduilla. Toimisto on erikoistunut  konkurssi- ja saneeraustapauksiin sekä rikos- ja siviilijuttuihin, mutta hoitaa myös perheoikeudellisia ja yleisoikeudellisia toimeksiantoja.