Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy
Kalle Ervasti, asianajaja

Tuote: CSI LakiMies®
Asiakas vuodesta: 1994
Hyvää ohjelmistossa: helppokäyttöisyys, kattava toiminnallisuus, toimivuus, dokumenttien hallinta

 

Ervasti Kalle 01Etelä-Savon suurin asianajotoimisto Ervasti & Kunnas luottaa CSI LakiMieheen asiakkaidensa toimeksiantojen hoidossa.

Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy on ollut CSI Helsingin asiakkaana jo lähes kaksi vuosikymmentä, aluksi LakiMies-ohjelmiston ja sittemmin CSI LakiMies –ohjelmiston käyttäjänä. CSI LakiMies on toimiston neljän lakimiehen ja sihteerin aktiivisessa käytössä päivittäin, ja sen helppokäyttöisyys saa kiitosta.

”Ohjelmiston logiikka muistuttaa tuttuja toimisto-ohjelmistoja, mikä helpottaa omaksumista; uudetkin työntekijät ovat oppineet kirjausten tekemisen ja muut perustoiminnot nopeasti. Lippulappuja ei toimistossamme suosita; lakimiehet tekevät kaikki kirjauksensa toimeksiannon vaiheista suoraan ohjelmistoon sitä mukaa kuin niitä tulee”, asianajaja Kalle Ervasti toteaa. Näin eri toimeksiantojen vaihe ja kaikki toimeksiantoihin liittyvä informaatio on mahdollisimman hyvin löydettävissä yhdestä paikasta.

CSI LakiMiehen toiminnallisuus vastaa hyvin Ervasti & Kunnaksen tarpeita, ja myös ohjelmiston tekniseen toimivuuteen ollaan tyytyväisiä. Asiakkaisiin ja toimeksiantoihin liittyvien dokumenttien hallinta on juuri siirretty tapahtumaan CSI LakiMiehen kautta, mikä on edelleen vähentänyt manuaalista työtä ja parantanut tiedostojen löydettävyyttä.

Myös yhteistyö CSI Helsingin kanssa on sujunut. ”CSI:n asiakastuki on ollut avulias, ja etätuki toiminut hyvin ongelmatilanteita selvitellessä”, Ervasti summaa.

 

Ervasti_Kunnas_logo_väri

1981 perustettu Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy on Etelä-Savon suurin ja Mikkelin vanhin asianajotoimisto. Ervasti & Kunnas hoitaa laaja-alaisesti yritysten ja yksityishenkilöiden oikeudellisia asioita erityisesti Etelä-Savon alueella. Kalle Ervasti on Suomen Asianajajaliiton IT-valiokunnan jäsen.