Lakiluotsit Oy
Mikael Juujärvi, varatuomari

Tuote: CSI LakiMies® ja M-Files
Asiakas vuodesta: 2015
Hyvää: täysi paketti asianajotoiminnan tukena, laadukas dokumentinhallinta ja raportointi

Lakiluotsit kuva Mikael ja asiakasAsiakkuuksien määrän kasvaessa Lakiluotsit oli vuoden 2014 lopulla tilanteessa, jossa tarvittiin joko lisätyövoimaa tai uusia työkaluja, joilla kasvava liiketoiminta pystyttäisiin pitämään hallinnassa. Tarvittava järjestelmäkokonaisuus löytyi CSI LakiMies –ohjelmistosta ja M-Files-dokumentinhallintajärjestelmästä.

”Aiemmin käytössämme ollut ohjelmisto ei ollut varsinaisesti asianajojärjestelmä, vaan enemmänkin laskutusjärjestelmä. Se ei integroitunut toimiston muihin järjestelmiin eikä tarjonnut tukea toiminnanohjaukseen tai raportointiin” toteaa varatuomari Mikael Juujärvi. ”Nyt meillä on samassa paketissa dokumentinhallinta ja arkistointi, toiminnanohjaus sekä asiakkuudenhallinta. Kartoittamistamme vaihtoehdoista CSI LakiMies oli ainoa, joka tarjosi mahdollisuuden koko paketin rakentamiseen.”

”Laadukas arkistointijärjestelmä on asianajotoiminnassa ehdoton edellytys, etenkin pienelle toimistolle. Siirryimme käyttämään CSI LakiMiestä ja siihen integroitua M-Files-dokumentinhallintajärjestelmää vuoden vaihteessa. M-Filesin käyttöönotto oli helppoa kuin mikä! Mietimme etukäteen myös tarvittavat asiasanat sekä dokumenttirakenteet asiakirjojen arkistointia varten. Kopiokoneemme mahdollisti dokumenttien skannauksen suoraan M-Filesiin, joten saimme viedyksi sinne kaiken tarpeellisen. Ratkaisu on jo nyt osoittautunut investoinnin arvoiseksi.” toteaa Juujärvi.

Lakiluotsien M-Filesista löytyvät helposti oikeat, myös aiemmin käsiteltyihin juttuihin liittyvät dokumentit, jotka ovat nyt kaikkien käytettävissä. Selkeiden asia- ja hakusanojen avulla uudetkin työntekijät löytävät jutut ja dokumentit ilman suurempaa opastusta. Juttujen päättämistä helpottaa se, ettei erillistä arkistointiprojektia enää tarvita. Juttuun liittyvät paperit ja sähköpostit voi tuhota vaikka saman tien; onhan ne jutun edetessä jo arkistoitu M-Filesiin.

Myös CSI LakiMiehen toiminnallisuus on vastannut käyttäjien tarpeita. Uusi työkalu on omaksuttu helposti, ja etenkin raportointi on sen myötä saatu aivan uudelle tasolle.

”Liiketoiminta perustuu osaltaan juttujen kiertonopeuteen, joten se on meille tärkeä tehokkuuden mittari. Odotamme työkalujen antavan mahdollisimman hyvän tuen juttujen hoitamiseen. Ratkaisukokonaisuus onkin vastannut odotuksiani; kolmen hengen toimistossamme se vastaa vähintään yhden henkilön työpanosta.” Juujärvi kiittelee.

Lakiluotsit logo

1993 perustettu Lakiluotsit Oy on jyväskyläläinen perheyritys, jonka kantavana ajatuksena on auttaa asiakkaitaan turvaamaan oikeutetut etunsa. Lakiluotsit auttaa yrityksiä organisoimaan ja tehostamaan liiketoimintaansa lainopillisen neuvonnan avulla. Yhteistyö asiakkaiden kanssa perustuu luottamuksellisiin asiakassuhteisiin sekä kokeneeseen ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. Yhtiön toiminta-ajatuksena on hoitaa toimeksiannot nopeasti, mutta kohtuullisin kustannuksin.