15/04/2021

CSI LakiMies 10.0 on julkaistu

Uusi ohjelmistoversio tuo parannuksia mm. asiakkaan tunnistamiseen, hinnoitteluun, muistutusten käsittelyyn ja käyttöoikeuksien hallintaan. Versio on integroitavissa erillisiin KYC-palveluihin asiakkaiden tuntemisen ja henkilöllisyyden todentamisen hoitamiseksi.

Lisää uutisia

09/03/2024

Alexei Golovanov sovelluskehittäjäksi

Lue lisää

17/01/2024

Pauli Karels sovelluskehittäjäksi

Lue lisää

29/11/2023

CSI-ohjelmistojen versio 12.0 on julkaistu

Lue lisää

27/11/2023

CSI Helsinki on NetDocumentsin EMEA Emerging Partner of the Year 2023

Lue lisää

20/10/2023

CSI Kauppalehden Menestyjät-listalla 10 vuotta putkeen

Lue lisää

15/07/2023

Nina Laine ohjelmistokonsultiksi

Lue lisää

01/06/2023

Pekka Salo CSI:n konsulttitiimin vetäjäksi

Lue lisää

25/05/2023

Sami Saarnio ohjelmistokonsultiksi

Lue lisää

28/02/2023

Daniela Holmberg asiakasvastaavaksi

Lue lisää

19/12/2022

CSI Helsinki liittyy osaksi työelämän ohjelmistokonserni Saarni Cloudia

Lue lisää

02/12/2022

Juridisiin CSI-toimeksiantoihin liittyvät dokumentit ovat tallennettavissa NetDocumentsiin

Lue lisää

15/11/2022

CSI integroituu Ilveksen uuteen time tracking -ratkaisuun

Lue lisää

09/11/2022

CSI Lawyer ja CSI Professional 11.0 on julkaistu

Lue lisää

09/10/2022

Asiakaskokemus: AG Advokat

Lue lisää

15/08/2022

Asiakaskokemus: Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Lue lisää

09/06/2022

Uusia asiakasvastaavia CSI:ssä

Lue lisää

19/05/2022

CSI Menestyjät-listalla jo 9. kertaa

Lue lisää

16/05/2022

Viiniä Wienissä 37 vuoden kunniaksi

Lue lisää

25/04/2022

Asiakaskokemus: Lexia Asianajotoimisto Oy

Lue lisää

29/12/2021

CSI:n joulutervehdys

Lue lisää

14/10/2021

CSI Lawyer ja CSI Professional 10.1 on julkaistu

Lue lisää

16/07/2021

CSI-ohjelmistot integroituvat Clentoon

Lue lisää

01/07/2021

Uusia CSI:läisiä

Lue lisää

21/05/2021

CSI-ohjelmistot integroituvat O365 SharePointiin

Lue lisää

29/04/2021

CSI-ohjelmistot integroituvat DOKSiin

Lue lisää

25/03/2021

CSI Lawyer ja CSI Professional 10.0 on julkaistu

Lue lisää

17/12/2020

CSI:n ja Due Compliancen yhteistyö helpottaa rahanpesulain noudattamista

Lue lisää

15/09/2020

Vahvistusta CSI:n asiakaspalvelutiimiin

Lue lisää

09/09/2020

CSI LakiMies 9.1 on julkaistu

Lue lisää

30/04/2020

Uusia tiimiläisiä ja nimityksiä

Lue lisää

CSI LakiMies 10.0 on julkaistu

Uusi ohjelmistoversio tuo parannuksia mm. asiakkaan tunnistamiseen, hinnoitteluun, muistutusten käsittelyyn ja käyttöoikeuksien hallintaan. Versio on integroitavissa erillisiin KYC-palveluihin asiakkaiden tuntemisen ja henkilöllisyyden todentamisen hoitamiseksi.

Lisää asiakastarinoita

Alexei Golovanov on aloittanut CSI:n tuotekehitystiimissä Junior Full Stack Developerina 1.3.24.

Alexei keskittyy tehtävässään erityisesti CSI-ohjelmistoihin kuuluvien työpöytä-, selain- ja mobiilisovellusten taustajärjestelmien ja käyttöliittymien kehittämiseen. Koodausosaamisensa lisäksi hän tuo tiimiimme pitkän asiakaspalvelukokemuksensa.

Toivotamme Alexein lämpimästi tervetulleeksi!

Lue lisää

CSI:n tuotekehitystiimi on saanut uusia vahvistuksia Pauli Karelsin aloitettua Junior Software Developerina 15.1.24.

Pauli keskittyy tehtävässään etenkin C# .Net/Core -sovellusten sekä CSI-ohjelmistojen ja kolmansien osapuolten sovellusten välisten integraatioiden kehittämiseen.

Toivotamme Paulin lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!

Lue lisää

CSI Lawyer, CSI LakiMies ja CSI Professional -ohjelmistojen 12.0-versio on nyt netistä versionsa lataavien asiakkaiden päivitettävissä. Version jakelu asiakaskohtaista pakettia käyttäville asiakkaille aloitetaan lähiviikkoina.

Uusi versio tuo ohjelmistoon monia asiakkaiden toivomia parannuksia, mm.

 • Uusia työkaluja toimeksiantojen hinnoitteluun
 • Parannuksia laskutustoimintoihin
 • Lisää joustavuutta käyttöoikeuksien hallintaan.
Lue lisää

Asianajotoimialan dokumentinhallintaratkaisujen ykköstoimittaja NetDocuments on julkistanut vuoden 2023 Inspire Partner -palkintojensa voittajat Lontoossa pidetyssä NetDocuments Inspire -konferenssissa. Palkinnot myönnettiin NetDocumentsin johtaville kumppaniyrityksille, jotka edustavat ISV-verkostoa, käyttöönotoista vastaavia kumppaneita sekä kansainvälisiä kumppaniorganisaatioita Aasian ja Tyynenmeren alueella, EMEA-alueella ja Latinalaisessa Amerikassa.

NetDocumentsin EMEA Emerging Partner of the Year -palkinto myönnettiin CSI Helsingille tunnustuksena merkittävästä NetDocuments-liiketoiminnan kasvusta sekä kyvystä ylittää odotukset jatkuvasti. Palkinnon vastaanotti Pekka Salo, CSI:n konsultointipalveluiden päällikkö.

Mikko Hämäläinen, CSI:n myyntijohtaja toteaa: “Olemme otettuja tästä palkinnosta. Juridisten toimeksiantojen hallintajärjestelmien johtavana toimittajana Suomessa ja Baltiassa olemme todenneet NetDocumentsin ratkaisujen tarjoavan hyvin merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme. Palkinto vahvistaa sitoutumistamme läheiseen yhteistyöhön NetDocumentsin kanssa, mikä onkin toiminut loistavasti alusta lähtien.

Vuotuinen NetDocuments Inspire -konferenssi kokoaa yhteen lakialan johtavia edustajia, asiantuntijoita ja muita vaikuttajia ​​jakamaan saavutuksiaan ja innovaatioitaan sekä keskustelemaan tulevaisuuden tarpeista. Inspire 2023 -konferenssissa kuultiin esityksiä mm. siitä, millä tavalla tekoäly mullistaa asianajotoimialan työnkulkuja, mitä innovaatioita NetDocuments on rakentamassa asianajajien käytössä jo olevia Microsoftin työkaluja hyödyntäen ja miten yritykset voivat varautua nopeaan innovaatiotahtiin ja lakialan murrokseen nyt ja tulevaisuudessa.

”NetDocuments-kumppaneiden muodostama ekosysteemi on ratkaisevan tärkeä kyvyllemme tuottaa pysyvää arvoa asiakkaille,” toteaa Reza Parsia, NetDocumentsin strategisista kumppanuuksista vastaava johtaja. ”Kumppanimme varmistavat sen, että yhteiset asiakkaamme pystyvät tarjoamaan parempaa palvelua ja uudistumaan jatkuvasti. Vuoden yhteistyökumppani -palkintojen voittajat osoittavat päivittäisessä tekemisessään vahvaa ”will do” -asennetta ja sitoutumista asiakkaidensa menestykseen.

NetDocuments

NetDocuments on johtava pilvipohjainen sisällönhallinta- ja tuottavuusalusta, joka auttaa lakiammattilaisia ​​tekemään parhaansa. NetDocuments tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksen pilvi-innovaatioista sekä täydellisen päästä päähän -alustan asiakirjojen ja sähköpostien hallintaan. Ratkaisu kattaa myös palkitut automaatio- ja tutkimustoiminnot, vahvat tietoturva-, yhteistyö- ja hakuteknologiat, saumattomat integraatiot muihin ammattilaisten käyttämiin työkaluihin sekä joukon tekoälypohjaisia ​​ratkaisuja turvajärjestelmineen, jotka takaavat tekoälyn vastuullisen käytön. NetDocumentsin ratkaisuihin luottaa maailmanlaajuisesti yli 7 000 lakitoimistoa, yritysten lakiosastoa ja julkisen sektorin yksikköä. Lisätietoja NetDocumentsin sivustolta.

Lue lisää

CSI on saanut jälleen Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin osoituksena siitä, että yritys kuuluu huippusuoriutujiin suomalaisten yritysten joukossa.

Menestyjät-merkki on tae laadusta ja luotettavuudesta sekä osoitus siitä, että yritys pitää hyvää huolta asiakkaistaan, yhteistyökumppaneistaan ​​ja työntekijöistään. Menestyjät-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

Alma Talent Oy:n vuotuisen analyysin perusteella sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka suoriutuvat erinomaisesti ​​kuudella eri osa-alueen – kasvun, kannattavuuden, tuloksen, maksuvalmiuden, vakavaraisuuden ja riskinsietokyvyn – mukaan arvioituna. Yritys pisteytetään kullakin alueella omassa kokoluokassaan verrattuna sekä kaikkiin Alma Talentin tietokannan yrityksiin että saman toimialan yrityksiin. Kestomenestyjät 2014-2023 -sertifikaattimme perustuu tilikausiin 2013/06 – 2023/05.

Tällainen saavutus on kuitenkin aina tiimityötä. Siksi kiitämme lämpimästi sitoutuneita työntekijöitämme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat mahdollistaneet menestyksemme viimeisen vuosikymmenen ajan.

Lue lisää

Nina Laine on aloittanut CSI:n konsultointitiimissä juniorikonsulttina 12.7.23.

Hän vastaa tehtävässään CSI-ohjelmistoihin, CSI:n jälleenmyymiin dokumentinhallintajärjestelmiin sekä erilaisiin integraatioihin liittyvien teknisten asiantuntijapalveluiden tuottamisesta CSI-asiakkaille. Työtehtäviin kuuluu myös asiakastuen avustamista teknistä osaamista vaativissa tukipyynnöissä.

Ninalla on maisterin paperit journalistiikan ja viestinnän koulutusohjelmasta, monipuolista työkokemusta mm. myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä halu haastaa itseään ja oppia uutta IT-alan asiantuntijana.

Toivotamme Ninan lämpimäksi tervetulleeksi tiimiin!

Lue lisää

Pekka Salo on nimitetty Consulting Services Manageriksi ja CSI:n johtoryhmän jäseneksi 1.6.23. Hän jatkaa konsultointipalveluiden tuottamista asiakkaille vastaten samalla koko konsulttitiimin toiminnasta. Pekan pitkä kokemus CSI:ssä tuotekehityksen ja konsultoinnin tehtävissä antaa erinomaisen pohjan uuteen rooliin.

Konsulttitiimin vetäjänä aiemmin toiminut tuotejohtaja Teemu Vilkko keskittyy jatkossa entistä vahvemmin CSI:n uusien ohjelmistotuotteiden suunnitteluun sekä eri CSI-tiimien tuoteymmärryksen kehittämiseen.

Toivotamme kummallekin onnea uusiin työrooleihin!

Lue lisää

Sami Saarnio on aloittanut ohjelmistokonsulttina CSI:n konsultointitiimissä. Hän tuottaa CSI-asiakkaille ohjelmistojen käyttöönotto-, räätälöinti- ja integrointipalveluita sekä toimii asiakaspalvelutiimin tukena teknistä asiantuntemusta vaativissa asioissa.

Samilla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista IT-tehtävistä Volvo CE Finlandissa, joka toimii maanrakennuskoneiden maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa.  Hän on työskennellyt tietokantojen parissa yli 20 vuotta toteuttaen mm. integraatioita ja datan visualisointia.

Toivotamme Samin lämpimäksi tervetulleeksi tiimiin!

Lue lisää

Daniela Holmberg on aloittanut CSI:ssä Account Managerina. Danielalla on aiempaa työkokemusta mm. ministeriöistä, suomalais-ruotsalaiselta kauppakamarilta Tukholmasta sekä suomalaiselta viestintätoimistolta. Taskussaan hänellä on yhteiskuntatieteiden kandin paperit ja meneillään liikejuridiikan ja ulkomaankaupan maisteriopinnot.  Työskentely CSI:n asiakaspalvelutiimissä asiakasvastaavana pohjustaa jatko-opintoja loistavasti. 

Lue lisää

Asianajotoimistojen ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut CSI Helsinki on liittynyt osaksi Saarni Cloud -konsernia. Järjestely tukee CSI:n kehittämistä ja tulevaisuuden kasvusuunnitelmia. Yhdistymisellä ei ole vaikutuksia CSI Helsingin työntekijöihin, asiakkaisiin tai yhteistyökumppaneihin. 

CSI Helsinki on asianajotoimialan ohjelmistoratkaisujen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön ohjelmistoja käytetään toimeksiantojen hallintaan ja laskutukseen kaikenkokoisissa asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa. Suomen lisäksi yhtiöllä on asiakkaita Ruotsissa ja Baltian maissa.

– Olemme jatkossakin sama tuttu ja luotettava asianajotoimistojen pitkäaikainen kumppani. Odotan innolla yhteistyötä sekä hyvien kokemusten ja oppien jakamista muiden Saarni Cloud -yhtiöiden kanssa. Osana laajempaa konsernia voimme entistä vahvemmin kehittää liiketoimintaamme niin Suomessa kuin ulkomaillakin, kertoo CSI Helsingin toimitusjohtaja Harri Tiili.

Joulukuussa toteutetulla yhdistymisellä ei ole vaikutuksia CSI Helsingin työntekijöihin, asiakkaisiin tai yhteistyökumppaneihin. Yhtiön nykyjohto jatkaa liiketoiminnan kehittämistä itsenäisenä yksikkönä osana Saarni Cloud -yhteisöä.

Saarni Cloudin tavoitteena on, että kaikilla työelämässä olevilla suomalaisilla on tulevaisuudessa konsernin pilvipalveluita käytössään. Konsernin toimitusjohtaja Kaj Rintala näkee CSI Helsingin erinomaisena lisänä SaaS-yhteisöön:

– Ohjelmistoratkaisujensa avulla CSI Helsinki auttaa asiakasyrityksiään kasvamaan ja heidän työntekijöitään menestymään omassa työssään. Järjestelyn avulla tarjoamme konsernina entistä kattavamman palvelukokonaisuuden aiempaa laajemmalle asiakaskunnalle. Iloitsen myös siitä, että Saarni Cloud nähdään johtavissa ohjelmistoyhtiöissä houkuttelevana yhteisönä kasvun tukemiseen.

Lisätietoja:

Harri Tiili
Toimitusjohtaja, CSI Helsinki
+358 40 543 2482

Kaj Rintala
Toimitusjohtaja, Saarni Cloud
+358 40 141 3040

Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka henkilöstöhallinnon, oppimisen, työajanseurannan, taloushallinnon ja analytiikan palveluita käyttää 400 000 henkilöä yli 1 000 asiakasorganisaatiossa. Konsernissa on tällä hetkellä yli 100 työntekijää, joita yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Lisätietoa konsernista löytyy osoitteesta https://saarnicloud.com/

Lue lisää

Hyvä dokumenttien hallinta on tärkeää jokaiselle juridisia toimeksiantoja hoitavalle toimistolle. CSI:n tarjoamat dokumentinhallintaratkaisut ovat nyt täydentyneet asianajotoimialan johtavalla dokumentinhallintajärjestelmällä.

NetDocuments mahdollistaa dokumenttien luotettavan ja tietoturvallisen tallentamisen, haun, jakamisen, automatisoinnin sekä yhteiskäytön millä tahansa laitteella.

Saat CSI:ltä sekä NetDocuments-lisenssit että -käyttöönoton CSI-ohjelmistoon integroituna. Sertifioiduilla NetDocuments-konsulteillamme on vahva kokemus myös muista asianajotoimialan dokumentinhallintaratkaisuista.

Lisätietoa NetDocumentsista löydät täältä.

Lue lisää

CSI-asiakkaat voivat nyt hyödyntää uutta kotimaista activity & time tracking -ratkaisua, jonka CSI Helsinki tarjoaa yhteistyössä Ilves Solutionsin kanssa.

Ilves MyActivities -palvelu tehostaa juristin tuntikirjauksia tuomalla tarvittavat aktiviteettitiedot (dokumentit, viestit, puhelut ja kokoukset) yhteen paikkaan juristin henkilökohtaiselle aikajanalle. Aktiviteettien keskitetyn esittämisen mahdollistamiseksi Ilves on kehittänyt kymmeniä valmisintegraatioita (mm. iManage, M-Files, Teams, Enreach, MSO365).

”CSI:n ja Ilveksen kaksisuuntaisen integraation avulla käyttäjä voi kirjata laskutettavia CSI-toimenpiteitä nopeasti ja älykkäästi suoraan MyActivities Pro -palvelun aktiviteettiaikajanalta. Palvelun selainkäyttöliittymästä juristi näkee myös CSI-ohjelmistoon tallennetut toimenpiteet. Yhteistyömme tarjoaa toimistoille mahdollisuuden tehdä parempaa tulosta minimivaivalla. Uskon sen ja juristien paremman työpäiväkokemuksen kiinnostavan kaikkia toimistoja.” toteaa toimitusjohtaja Heikki Ilvessalo, Ilves Solutions Oy.

Ilves MyActivities Pro -palvelun tärkeimmät edut:

 • Minimoi aikavuodon eli unohdetut tuntikirjaukset
 • Säästää päivittäin juristien, assistenttien ja talousosaston työaikaa
 • Tarjoaa selkeitä rahassa mitattavia hyötyjä ja nopean takaisinmaksuajan
 • Mahdollistaa joustavat tuntikirjausrutiinit
 • Parantaa työpäiväkokemusta ja vähentää stressiä joka päivä
 • Pro-versio tarjoaa joustavat mahdollisuudet käyttää toimiston omaa sanastoa ja vakiotoimenpidelistoja
 • Yhtenäistää tuntikirjauksia älykkäällä räätälöitävällä tuntikirjausten esitäytöllä

Ilves MyActivities -palvelu:

 • Käytettävissä selaimella tai Teams-appina (helppokäyttöinen, juristien kanssa yhteistyössä kehitetty käyttöliittymä)
 • Toimitustapana pilvi tai on-premise
 • Valittavissa Basic-versio (vain aktiviteettiaikajana) tai integroitu Pro-versio
 • Auditoitu tietoturva (owasp)

Palvelu on kehitetty ja toimivaksi testattu yhteistyössä Suomen johtavien lakialan toimijoiden kanssa. Varaa oma esittelysi ja käyttöönottovuorosi Ilvekseltä tästä.

Lue lisää

CSI Lawyer ja CSI Professional -ohjelmistojen versio 11.0 on nyt netistä päivityksensä tekevien asiakkaiden ladattavissa.

Versio 11.0 tarjoaa mm.

 • uudistetut laskutustoiminnot pää- ja alitoimeksiantoja käyttäville asiakkaille
 • yleisiä hinnoitteluun ja laskutukseen liittyviä parannuksia
 • käyttöoikeuksiin ja tietoturvaan liittyviä parannuksia
 • integraatioihin liittyviä parannuksia, mm. mahdollisuuden liittää CSI-ohjelmisto NetDocuments-dokumentinhallintaan.
Lue lisää

AG Advokat halusi järjestelmän, joka tuottaisi reaaliaikaista tietoa heidän toiminnastaan ja olisi sopiva juuri heidän kokoiselleen toimistolle, jotta siitä saataisiin irti kaikki mahdollinen hyöty. CSI Lawyer tarjosi sekä monipuoliset ominaisuudet että selkeän ja yksinkertaisen käyttöliittymän.

Tutustu AG Advokatin kokemuksiin tästä.

Lue lisää

CSI Lawyer on Castrén & Snellmanin järjestelmäkokonaisuuden olennaisin osa: toiminnanohjausjärjestelmä, jossa on kiinni koko organisaatio. Ohjelmistosta löytyy yrityksen arvokkain data, asiakastoimeksiantoihin tehty työ kustannuksineen. Liiketoiminnan johtamiseen tarvittavaa tietoa syntyy viemällä CSI-tiedot datavarastoon, jossa ne yhdistellään muista järjestelmistä tuotavaan dataan.

Tutustu Castrén & Snellmanin kokemuksiin tästä.

Lue lisää

CSI:n palvelutiimi on saanut tervetullutta vahvistusta.

Asiakasvastaavan tehtävässä ovat toukokuussa 2022 aloittaneet KTM Kristiina Fugleberg ja KTK Niklas Tenström.

Kristiina tuo tiimiimme vankkaa osaamista vakuutusmaailmasta, jossa hän on toiminut asiakaspalvelun, markkinoinnin ja viestinnän sekä liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Asiakaspalvelutehtäviensä ohella Kristiina onkin vahvasti mukana myös CSI:n markkinoinnissa ja viestinnässä.

Niklas viimeistelee maisteriopintojaan ja on kartuttanut aiemmin työkokemustaan myynnin, markkinoinnin ja sidosryhmäkommunikoinnin parissa.

Sekä Kristiina että Niklas tukevat asiakkaita CSI-ohjelmistojen käytössä sujuvasti niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin.

Lue lisää

Yrityksemme on jälleen saanut Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin. Olemme ylpeitä siitä, että panostuksemme palveluiden laatuun ja luotettavuuteen ovat tuottaneet tulosta niin, että olemme kuuluneet Menestyjä-yritysten joukkoon jo yhdeksänä peräkkäisenä vuonna.

Kiitos saavutuksesta kuuluu sekä sitoutuneelle henkilöstöllemme, yhteistyökumppaneillemme että asiakkaillemme, joiden kanssa olemme hyvässä yhteistyössä voineet kehittää ohjelmistotuotteitamme ja palveluitamme jo vuosikymmenten ajan.

Tunnustus rohkaisee meitä jatkamaan valitsemallamme tiellä; tekemään asiat ”Paremmin. Joka päivä.”

Lue lisää

CSI:n 35-vuotisjuhlasuunnitelmat kariutuivat pari vuotta sitten koronaan, joten toukokuun puolivälissä lähes koko CSI-tiimi suuntasi juhlistamaan yrityksen vuosipäivää Wieniin.

Pitkään aurinkoiseen viikonloppuun mahtui asiaohjelman ohella yhteistä vapaa-aikaa mm. jokiristeilyn, viinitilakierroksen ja nähtävyyksien merkeissä. Sekä tietysti – Wienissä kun oltiin – wienerschnitzel-illallinen.

Huoli tukipalvelun rajoitetusta saatavuudesta matkapäivinä osoittautui turhaksi, sillä kaikki akuutit tilanteet ratkesivat päivystäjän välityksellä. Kiitämme lämpimästi myös kaikkia asiakkaitamme, jotka malttoivat odottaa vastauksia ei-kiireellisiin kysymyksiinsä matkamme ajan.

Lue lisää

Monikäyttöinen CSI Lawyer -ohjelmisto tukee hyvin Lexian asianajajien työtä ja sen prosessit ohjaavat toimiston työtapaa. Toimeksiantojen hallinta, hinnoittelu ja laskutus ovat tehostuneet Lexian odotusten mukaisesti ja integraatiot vähentäneet tarvetta poukkoilla eri järjestelmien välillä.

Tutustu Lexian kokemuksiin tästä.

Lue lisää

On jälleen aika kiittää hyvästä yhteistyöstä sekä CSI-asiakkaita että kumppaneitamme. Olemme vuoden mittaan saaneet uusia mielenkiintoisia asiakkaita niin Suomesta, Ruotsista kuin Baltiastakin. Lisäksi yhteistyö pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa on ollut tiivistä mm. versiopäivitysten ja integraatioiden myötä. Saatu asiakaspalaute ja kehittämisideat ovat tänäkin vuonna mahdollistaneet CSI-ohjelmistojen kehittämisen koko asiakaskunnan eduksi.

Joulun avustuskohteemme on jo kolmatta vuotta Joulun avustuskohteemme on jo kolmatta vuotta Baltic Sea Action Group (BSAG), joka ponnisteluillaan pyrkii pitämään hengissä meille kaikille tärkeän Itämeren.

Rentouttavaa joulun aikaa ja onnea ja menestystä vuoteen 2022!

Lue lisää

10.1-versio tuo ohjelmistoon useita toivottuja parannuksia, joihin kuuluvat mm.

 • aiempien toimeksiantojen käyttäminen uusien pohjana
 • ajastimen toiminnallisuusparannukset
 • työaikakirjausten kopiointimahdollisuus
 • laskutettavista toimeksiannoista syntyvien laskujen esikatselu massana
 • verkkolaskujen esikatselutoiminto
 • parannettu, kaksisuuntainen Procountor-integraatio
 • asetuksiin liittyvien käyttöoikeuksien rajoittaminen vain tietylle pääkäyttäjäryhmälle.
Lue lisää

CSI-ohjelmistojen 10.0-versio on nyt mahdollista integroida Clenton KYC-palveluun asiakkaan tunnistamisen hallinnoimiseksi.

CSI-ohjelmistosta voidaan kirjautua Clentoon, käynnistää siellä tunnistukset ja seurata niiden tilaa. Tieto valmistuneesta tunnistuksesta välittyy CSI:hin, mutta kaikki tunnistukseen liittyvät tiedot säilyvät vain Clentossa.

Lue lisää

Lauri Jussila on aloittanut CSI:n tuotekehitystiimissä Junior Software Engineerin tehtävässä ja Brita Lindholm Junior Testerinä. Samalla Toni Raevaara on siirtynyt konsultointitiimiin ohjelmistokonsultiksi.

Asiakaspalvelutiimiä vahvistaa Melina Moilanen, joka on aloittanut asiakasvastaavan roolissa. Melina palvelee asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lue lisää

CSI-ohjelmistojen 10.0-versiossa asiakkaat voivat hallinnoida toimeksiantoihin liittyviä asiakirjojaan myös O365 SharePointissa.

SharePointia voidaan käyttää joko pelkkänä dokumenttivarastona tai tiimityöryhmien kautta. Dokumenttivarastona käytettäessä SharePointin päävalikon alle luodaan vain yksi tiimityöryhmä (team siten), jonne dokumentit tallennetaan omiin kansioihinsa. Jokaiselle asiakkaalle syntyy siten oma kansio ja tämän alle alikansiot toimeksiannoittain.

Tiimitasoinen käyttötapa luo puolestaan jokaiselle asiakkaalle ja toimeksiannolle oman tiimityöryhmän, jonne asiakasta/toimeksiantoa koskevat dokumentit tallennetaan. 

Lue lisää

CSI-ohjelmistojen 10.0-versio tarjoaa integraation DOKS-palveluun, jossa voidaan hallinnoida asiakkaiden tunnistamista.

CSI-ohjelmistosta voidaan kirjautua suoraan DOKSiin, käynnistää tunnistukset ja seurata niiden tilaa. Tunnistukseen liittyvät tiedot säilyvät vain DOKSissa, mutta tieto valmistuneesta tunnistuksesta välittyy CSI:hin.

Lue lisää

Ohjelmistojen 10.0-versio tuo runsaasti parannuksia mm. asiakkaiden tunnistamiseen, avauspyyntöjen käsittelyyn ja käyttöoikeuksien hallintaan.

Ohjelmiston uudet ominaisuudet mahdollistavat esimerkiksi asiakkaiden lisäämisen mustalle listalle, hinnoittelun hallinnoinnin roolihinnastojen avulla, sähköpostimuistutukset, asiakassuunnitelmat sekä ohjelmiston integroinnin erillisiin KYC-palveluihin.

Lue lisää

CSI Helsinki on solminut yhteistyösopimuksen ruotsalaisen Due Compliancen kanssa. Seuraava CSI-ohjelmistoversio tarjoaa integraation laajasti Ruotsissa käytössä olevaan Due AML Lawyeriin, joka mahdollistaa asiakkaan tunnistamisen ja riskiarvioiden suorittamisen rahanpesulain velvoitteiden mukaisesti ja on suunniteltu erityisesti asianajotoimialan tarpeisiin.

”Työskennellessäni 17 vuoden ajan kolmessa Ruotsin johtavassa asianajotoimistossa kaipasin hyviä työkaluja uusien asiakkaiden ja toimeksiantojen sujuvaan ja vaatimusten mukaiseen rekisteröintiin. Koin puutteita etenkin AML-tarkastuksissa, riskiarvioinneissa ja asiakkaan tunnistamisen työkaluissa. Kaksi vuotta sitten istuimme alas ja aloimme itse rakentaa puuttuvia työkaluja. Olemme todella ylpeitä voidessamme nyt tarjota palveluamme CSI Helsingin kautta CSI:n ollessa yksi johtavista asianajoalan työkalujen tarjoajista pohjoismaissa ja Baltiassa. Ajankohta yhteistyölle on erityisen hyvä nyt, kun käynnistämme ainutlaatuisen pohjoismaisen Due AML Lawyer Nordics -palvelumme, joka kattaa täydelliset vaatimusten mukaiset yritystiedot Suomesta, Norjasta, Tanskasta ja Ruotsista”, kertoo Due Compliance AB:n perustaja ja toimitusjohtaja Petter Flink.

”Integraatio Due AML Lawyeriin antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme kattavat AML- ja KYC-toiminnallisuudet, jotka monilta on aiemmin puuttuneet. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti asiakkaidemme hallinnollista työtä ja helpottaa rahanpesulain vaatimusten täyttämistä”, sanoo CSI Helsingin myyntijohtaja Mikko Hämäläinen.

Faktoja:


 • Keväällä 2019 Ruotsissa toimintansa aloittanut Due Compliance on jo noussut johtavaksi palveluntarjoajaksi Ruotsin markkinoilla. Due AML Lawyer vie AML-tarkastukset läpi kahdeksan selkeän ja yksinkertaisen vaiheen avulla. Monimutkaisimpia tapauksia lukuun ottamatta tarkastukset hoituvat muutamassa minuutissa.
 • Työkalu on integroitu saumattomasti ulkoisiin tietokantoihin ja tietolähteisiin, joita tarvitaan tehokkaisiin ja vaatimusten mukaisiin AML- ja KYC-tarkastuksiin sekä asiakkaiden riskiarviointiin. Tiedot pohjoismaisista yrityksistä kerätään kunkin maan valituista kansallisista lähteistä.
 • Due AML hakee muiden maiden osalta tietoa Dun & Bradstreetin kattavasta tietokannasta, joka kattaa 330 miljoonan yrityksen tiedot maailmanlaajuisesti.
 • Koko prosessi dokumentoidaan raportille, joka on helposti tallennettavissa yrityksen käytössä olevaan dokumentinhallintajärjestelmään. CSI-ohjelmistoon tieto siirtyy yksinkertaisen integraation ja nykyaikaisten rajapintojen kautta. 

Lisätiedot: Mikko Hämäläinen, myyntijohtaja, CSI Helsinki, 040 901 0955, mikko.hamalainen@csihelsinki.fi tai Petter Flink, CEO, Due Compliance, +46 72 733 47 55, petter.flink@duecompliance.se

Lue lisää

Emilia Eklund on aloittanut CSI:n tukitiimissä syyskuussa 2020.

Emilia palvelee CSI:n asiakkaita sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lue lisää

Uusi CSI LakiMies 9.1 on nyt asiakkaiden päivitettävissä. Versio tuo 9.0-versiossa uudistuneeseen käyttöliittymään muutamia sen käyttöä edelleen helpottavia parannuksia. Ohjelmistoon on myös tehty sitä nopeuttavia optimointeja. Versio on integroitavissa Office 365 Sharepointiin, johon voidaan tallentaa dokumentteja CSI-asiakkaaseen tai -toimeksiantoon liitettynä.

Lue lisää

CSI:ssä on tehty seuraavat nimitykset:

 • Tomas Kindstedt ja Lukas Lönnroth ovat aloittaneet juniorikonsultteina.
 • Jaana Miettinen on aloittanut asiakasvastaavan tehtävässä.
 • Arvind Sedha on nimitetty tuotekehitysjohtajaksi.
 • Teemu Vilkko on nimitetty tuotejohtajaksi.
 • Pekka Salo on nimitetty ohjelmistokonsultiksi.
 • Jannina Fagerström on nimitetty asiakkuuspäälliköksi.
 • Marika Tiepuoli on nimitetty laadunvarmistuspäälliköksi.

Lue lisää