CSI:n ja Due Compliancen yhteistyö helpottaa rahanpesulain noudattamista

CSI Helsinki on solminut yhteistyösopimuksen ruotsalaisen Due Compliancen kanssa. Seuraava CSI-ohjelmistoversio tarjoaa integraation laajasti Ruotsissa käytössä olevaan Due AML Lawyeriin, joka mahdollistaa asiakkaan tunnistamisen ja riskiarvioiden suorittamisen rahanpesulain velvoitteiden mukaisesti ja on suunniteltu erityisesti asianajotoimialan tarpeisiin.

”Työskennellessäni 17 vuoden ajan kolmessa Ruotsin johtavassa asianajotoimistossa kaipasin hyviä työkaluja uusien asiakkaiden ja toimeksiantojen sujuvaan ja vaatimusten mukaiseen rekisteröintiin. Koin puutteita etenkin AML-tarkastuksissa, riskiarvioinneissa ja asiakkaan tunnistamisen työkaluissa. Kaksi vuotta sitten istuimme alas ja aloimme itse rakentaa puuttuvia työkaluja. Olemme todella ylpeitä voidessamme nyt tarjota palveluamme CSI Helsingin kautta CSI:n ollessa yksi johtavista asianajoalan työkalujen tarjoajista pohjoismaissa ja Baltiassa. Ajankohta yhteistyölle on erityisen hyvä nyt, kun käynnistämme ainutlaatuisen pohjoismaisen Due AML Lawyer Nordics -palvelumme, joka kattaa täydelliset vaatimusten mukaiset yritystiedot Suomesta, Norjasta, Tanskasta ja Ruotsista”, kertoo Due Compliance AB:n perustaja ja toimitusjohtaja Petter Flink.

”Integraatio Due AML Lawyeriin antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme kattavat AML- ja KYC-toiminnallisuudet, jotka monilta on aiemmin puuttuneet. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti asiakkaidemme hallinnollista työtä ja helpottaa rahanpesulain vaatimusten täyttämistä”, sanoo CSI Helsingin myyntijohtaja Mikko Hämäläinen.

Faktoja:


  • Keväällä 2019 Ruotsissa toimintansa aloittanut Due Compliance on jo noussut johtavaksi palveluntarjoajaksi Ruotsin markkinoilla. Due AML Lawyer vie AML-tarkastukset läpi kahdeksan selkeän ja yksinkertaisen vaiheen avulla. Monimutkaisimpia tapauksia lukuun ottamatta tarkastukset hoituvat muutamassa minuutissa.
  • Työkalu on integroitu saumattomasti ulkoisiin tietokantoihin ja tietolähteisiin, joita tarvitaan tehokkaisiin ja vaatimusten mukaisiin AML- ja KYC-tarkastuksiin sekä asiakkaiden riskiarviointiin. Tiedot pohjoismaisista yrityksistä kerätään kunkin maan valituista kansallisista lähteistä.
  • Due AML hakee muiden maiden osalta tietoa Dun & Bradstreetin kattavasta tietokannasta, joka kattaa 330 miljoonan yrityksen tiedot maailmanlaajuisesti.
  • Koko prosessi dokumentoidaan raportille, joka on helposti tallennettavissa yrityksen käytössä olevaan dokumentinhallintajärjestelmään. CSI-ohjelmistoon tieto siirtyy yksinkertaisen integraation ja nykyaikaisten rajapintojen kautta. 

Lisätiedot: Mikko Hämäläinen, myyntijohtaja, CSI Helsinki, 040 901 0955, mikko.hamalainen@csihelsinki.fi tai Petter Flink, CEO, Due Compliance, +46 72 733 47 55, petter.flink@duecompliance.se

Lisää uutisia

Uusia asiakasvastaavia CSI:ssä

Lue lisää

CSI Menestyjät-listalla jo 9. kertaa

Lue lisää

Viiniä Wienissä 37 vuoden kunniaksi

Lue lisää

Asiakaskokemus: Lexia Asianajotoimisto Oy

Lue lisää

CSI:n joulutervehdys

Lue lisää

CSI Lawyer ja CSI Professional 10.1 on julkaistu

Lue lisää

CSI-ohjelmistot integroituvat Clentoon

Lue lisää

Uusia CSI:läisiä

Lue lisää

CSI-ohjelmistot integroituvat O365 SharePointiin

Lue lisää

CSI-ohjelmistot integroituvat DOKSiin

Lue lisää

CSI LakiMies 10.0 on julkaistu

Lue lisää

CSI Lawyer ja CSI Professional 10.0 on julkaistu

Lue lisää

Vahvistusta CSI:n asiakaspalvelutiimiin

Lue lisää

CSI LakiMies 9.1 on julkaistu

Lue lisää

Uusia tiimiläisiä ja nimityksiä

Lue lisää