CSI-tiimi

Tiimimme koostuu monipuolisista osaajista, joita yhdistää intohimo turhien rutiinien eliminointiin.

Mikko Hämäläinen
Myyntijohtaja

+358 40 901 0955
mikko.hamalainen(a)csihelsinki.fi

Matkustaa mielellään, mutta on Sveitsin ja Saksan vuosien jälkeen asettunut ukkomieheksi Helsinkiin. Entinen Nurmijärven teräsmies, jonka suosikki-triathlon koostuu nykyisin kuntosalista, golfista ja pyöräilystä.

"Minua motivoi uusien asiakkaiden tapaaminen, heidän haasteisiinsa perehtyminen ja niihin ratkaisun metsästäminen yhteistyössä muun CSI-tiimin kanssa."

LinkedIn-profiili

Elisa Sovelius
Asiakkuuspäällikkö, myynti

+358 50 447 3224
elisa.sovelius(a)csihelsinki.fi

Junan tuoma lappilainen, joka hakkee motivaation arkheen tunturista. Emmä hättäile, istuma mäthääle ja keitämä kahvit. Aina se ei tosin onnistu. Myynnin, koulutuksen ja asiakastuen tehtävät pitävät hänet toisinaan niin kiireisenä, että se kahvikin ehtii jäähtyä.

"Minulla on CSI:ssä päävastuu asiakkuuksien hoitamisesta, mutta onnekseni jokainen täällä on asiakassuuntautunut. Se tekee työstäni niin paljon helpompaa."

LinkedIn-profiili

John Raunio
Country Manager, Ruotsi, myynti

+46 735 404 371
john.raunio(a)csihelsinki.com

Ruotsinkielisen Pohjanmaan poika, joka jo nuorena eksyi maailmalle. USA:n vaihtooppilaskautta seurasivat vuodet Saksassa ja Itävallassa, ja lopulta vuonna 2009 tie vei Tukholmaan, jossa John asuu tyttöystävänsä kanssa.

”Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö tämä pieni, mutta sitoutunut CSI-tiimi kykenisi muuttamaan maailmaa.”

LinkedIn-profiili

Kati Kujala
Palvelupäällikkö

+358 44 058 3676
kati.kujala(a)csihelsinki.fi

Tunnettu vankasta osaamisestaan ja tarttuvasta naurustaan. Vastaa CSI-tiimissä ensisijaisesti tukipalvelusta ja koulutuksista. Vapaa-ajalla passaa perhettään ja rentoutuu lenkkipoluilla.

"CSI:ssä jokainen työpäivä on erilainen. Työviihtyvyyden kannalta aivan parasta on CSI:n loistava tiimi; tukea on aina saatavilla ja luottamus työtovereihin on luja."

LinkedIn-profiili

Jari Loiri
Tekninen konsultti

+358 40 844 8031
jari.loiri(a)csihelsinki.fi

Ohjelmiston käyttöönottojen teknisen toteutuksen osaaja, yksi tukipalvelun kantavista voimista ja kollegojen paras kaveri silloin, kun mystiset tekniset ongelmat riivaavat. Uskoo vakaasti siihen, että aamuliikunta virkistää niin kehon kuin aatoksetkin.

"Pieni, iloinen CSI-tiimi tarjoaa mukavan työympäristön ja monipuoliset työtehtävät."

LinkedIn-profiili

Pontus Ingman
Tuotejohtaja

+358 40 590 7132
pontus.ingman(a)csihelsinki.fi

Yksi tiimin moniottelijoista. Yrittää saada työpäiväänsä mahtumaan mahdollisimman monta asiakasprojektia ja ylläpitää jonkinlaista tasapainoa työn ja perhe-elämän välillä. Jos ehtii, rentoutuu mielellään golf-kentällä.

"Tämä on rento tiimi, jossa kuitenkin ollaan valmiita tulemaan ulos omalta mukavuusalueelta aina tarvittaessa. Asiakkaiden odotukset luovat meille jatkuvasti paineita, ja olemme itsekin taitavia nostamaan rimaa."

LinkedIn-profiili

Harri Tiili
Toimitusjohtaja

+358 40 543 2482
harri.tiili(a)csihelsinki.fi

Yrityksen "ylidiplomi-insinööri", joka on toimistolla aamuisin aina ensimmäisenä. Painaa töitä ympäri vuoden voidakseen keskittyä lasketteluun silloin, kun puuterilumi kutsuu. Numerot tuntuvat juttelevan hänelle paremmin kuin useimmille ihmisille.

"CSI:n työntekijöitä ja omistautumista työhön kuvaavat mielestäni parhaiten sanat ”Paremmin. Joka päivä.”

LinkedIn-profiili

Jukka Partanen
Osakas

+358 40 049 4866
jukka.partanen(a)csihelsinki.fi

Intohimoinen pyöräilijä, joka pyrkii syömään ja elämään terveellisesti - sekä löytämään aina vain täydellisemmän pyörän. CRM-ekspertti, joka pyörittää omaa Q2 Consulting -yritystään, mutta yhtenä CSI:n perustajista on edelleen vahvasti mukana myös CSI:n toiminnassa. Pitää tavoitteensa korkealla ja mielensä avoinna.

"Olen nähnyt tämän yrityksen kasvun Suomen markkinajohtajaksi. Seuraan mielenkiinnolla, miten CSI ottaa paikkansa globaaleilla markkinoilla, maa kerrallaan."

LinkedIn-profiili

Taina Malmivirta
Johtaja, liiketoiminnan kehittäminen

+358 45 133 5315
taina.malmivirta(a)csihelsinki.fi

Viiskulmaan juurtunut pohjalainen. Toimenkuva vaihtelee markkinoinnista, strategioista ja prosesseista tonnikalaleipien tekoon. Viettää vapaa-aikansa koris- tai futiskentän laidalla ensiapulaukku pakattuna.

"CSI:ssä ovat turhat rutiinit minimissään ja fokus lisäarvon tuottamisessa loppuasiakkaalle. Se takaa työtehtävien mielekkyyden. Tiimissä on monenlaista osaamista ja huikeita persoonia, joista kukaan ei halua olla heikoin lenkki. Työhön suhtaudutaan vakavasti, vaan ei ikinä ryppyotsaisesti."

LinkedIn-profiili

Tapio Lindqvist
Tuotekehitysjohtaja

+358 45 678 9202
tapio.lindqvist(a)csihelsinki.fi

Koodaa ja osallistuu asiakasprojekteihin. Keräilee hienolta kuullostavia sertifikaatteja, mm. MS: Programming in C# / MCPS: Microsoft Certified Professional / MCTS: Silverlight 4, Development / MCTS: .NET Framework 4 Service Communication Applications / MCTS: .NET Framework 4 Data Access / MCPD: Windows Phone Developer jne. Vapaa-aikanaan laulaa karaokea ja toimii solistina parissa oikeassakin bändissä.

"Tämä on työpaikka, jonne on aina mukava tulla töihin. Päivät ovat työntäyteisiä, mutta vastapainoksi huumori on aina läsnä tässä porukassa."

LinkedIn-profiili

Arvind Sedha
Senior Software Engineer

+358 10 322 7880
arvind.sedha(a)csihelsinki.fi

Intohimoisesti työhönsä suhtautuva intialainen ohjelmistoinsinööri, jolla on korkea moraali ja eettiset standardit. Aina valmis kohtaamaan uusia haasteita ja oppimaan uutta. Asenteena "mikään ei ole mahdotonta, kun kovasti yrität". Asunut ja opiskellut Suomessa vuodesta 2002.

"CSI on upea työpaikka, jossa kollegat ovat kuin perheenjäseniä. Jokainen päivä on haaste luoda jotakin erilaista. Ja päivästä toiseen minua motivoi mahdollisuus tehdä rakastamaani työtä kollegojen kanssa, jotka jakavat saman intohimon, rakkauden, taidot ja filosofian."

LinkedIn-profiili

Teemu Vilkko
Senior Software Engineer

+358 10 322 7880
teemu.vilkko(a)csihelsinki.fi

Kotoisin Ruokolahdelta, Etelä-Karjalasta, vaan ei nähnyt sitä kuuluisaa leijonaa. Diggailee 60-70 -lukujen rock-musiikkia ja haaveilee maailmanympärimatkasta.

”Meillä on CSI:ssä töissä aivan loistava jengi, ja töihin on aina mukava tulla. Mukavaa on myös, että käytännön asiat hoituvat mutkattomasti ilman suurempia byrokratian rattaita.”

LinkedIn-profiili

Marika Tiepuoli
Tuoteasiantuntija

+ 358 50 321 4304
marika.tiepuoli(a)csihelsinki.fi

Marikan mielestä teknologia on ihmistä varten eikä itseisarvo. Sen takia hän haluaa olla mukana kehittämässä vakaita, käyttäjäystävällisiä ohjelmistoja ja selkeitä dokumentteja.

On suorittanut kielenkääntäjän ja ohjelmistosuunnittelijan tutkinnot. Työnkuvaan CSI:llä kuuluu ohjelmistotestausta, teknistä kirjoittamista ja asiakastukea. Vapaa-aikana toimii miehensä kanssa palvelusväkenä kissalleen. Pitää myös kielistä, kirjallisuudesta, musiikista ja mustasta huumorista.

”Rautaisia ammattilaisia, joilla on sydän paikallaan. CSI:llä saa tehdä oikeita töitä ilman liiallista byrokratiaa. Kannustava ilmapiiri, jossa jokainen saa olla oma persoonansa.”

LinkedIn-profiili

Pekka Salo
Junior Software Engineer

+358 10 322 7880
pekka.salo(a)csihelsinki.fi

Pääkaupunkiseudulle juuri muuttanut hämäläinen, joka haluaa haastaa itseään jatkuvasti. Vapaa–ajallaan pyrkii matkustamaan mahdollisimman paljon.

”CSI on mahtava työyhteisö, jonka luovat intohimoisesti työhönsä suhtautuvat ja sitoutuneet ammattilaiset. Jokainen päivä on erilainen ja tarjoaa minulle mahdollisuuden itseni monipuoliseen haastamiseen kiinnostavissa asiakasprojekteissa."

LinkedIn-profiili

Olga ´Olia´ Khirug
Junior Software Engineer (äitiyslomalla)

+358 10 322 7880
olga.khirug(a)csihelsinki.fi

Mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät motivoivat äskettäin valmistunutta haagahelialaista Oliaa. ”On hienoa päästä aloittamaan uraa ammattilaisten kanssa. Arvostan tiimiltä saamaani tukea sekä toimiston rauhallista ilmapiiriä.”

Olia haluaa edistyä ja kehittyä ohjelmoinnin ammattilaisena. ”Tämä on never ending story, elämän pituinen tie”. Eikä vertaus tiehen ole pelkkää sattumaa. Patikointi ja uusien polkujen
löytäminen ovat tärkeä osa hänen elämäänsä.