Jannina Fagerström

Key Account Manager

+358 50 4712651

jannina.fagerstrom(a)csihelsinki.fi

Toimin CSI:ssä asiakkuuspäällikkönä vetäen koulutuksia ja käyttöönottoprojekteja sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Työtehtäviini kuuluvat myös asiakastuki puhelimitse ja sähköpostitse sekä erilaiset käännökset ruotsin ja englannin kieliin.

Asiakastuessa toimiessani autan asiakkaitamme järjestelmää koskevissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Projektipäällikkönä käyttöönottoprojekteissa teen tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa: pyrimme löytämään sopivimmat työtavat ja ratkaisut, joilla vaihto uuteen järjestelmään sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Samalla varmistan projektin etenemisen suunnitelman mukaan ja toimin tarvittaessa "tulkkina" asiakkaan sekä CSI:n konsulttien ja tuotekehittäjien välissä. Parasta uudessa projektissa on asiakkaaseen tutustuminen, hyvän asiakassuhteen kehittäminen sekä tilaisuus auttaa uusien, entistä tehokkaampien prosessien löytämisessä.

Korkea työmoraali on yksi asioista, jotka tekevät duunista helpompaa CSI:ssä. Koko elämä ei kuitenkaan pyöri työn ympärillä. Siksi arvostan erityisesti yhteistä huumorintajuamme ja rentoa työyhteisöämme.

LinkedIn