CSI-tiimi

Tiimimme koostuu monipuolisesta osaajista, joita yhdistää into turhien rutiinien eliminointiin.

Tuotekehitystiimi vastaa ohjelmiston ylläpidosta ja jatkuvasta kehittämisestä. Konsulttitiimi sovittaa ohjelmiston yrityksesi tarpeisiin ja integroi sen muihin järjestelmiisi. Asiakaspalvelutiimi on käytettävissäsi kaikissa ohjelmiston käyttöön liittyvissä tukitarpeissa.

Arvind Sedha
Tuotekehitysjohtaja

+358 41 730 3281
arvind.sedha(a)csihelsinki.fi

Intohimoisesti työhönsä suhtautuva intialainen ohjelmistoinsinööri, jolla on korkea moraali ja eettiset standardit. Aina valmis kohtaamaan uusia haasteita ja oppimaan uutta. Asenteena "mikään ei ole mahdotonta, kun kovasti yrität". Asunut ja opiskellut Suomessa vuodesta 2002.

"CSI on upea työpaikka, jossa kollegat ovat kuin perheenjäseniä. Jokainen päivä on haaste luoda jotakin erilaista. Ja päivästä toiseen minua motivoi mahdollisuus tehdä rakastamaani työtä kollegojen kanssa, jotka jakavat saman intohimon, rakkauden, taidot ja filosofian."

LinkedIn

Emilia Eklund
Asiakasvastaava

+358 41 730 3282
emilia.eklund(a)csihelsinki.fi

Porvoosta kotoisin oleva suomenruotsalainen. Työskennellyt aikaisemmin eri toimialoilla asiakaspalvelutehtävissä ja myös taloushallinnon parissa.

Emilia on työssään ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen eikä säiky yllättäviäkään ongelmatilanteita. Emilia arvostaa työyhteisössä joustavuutta ja on sitä mieltä, että oikealla asenteella pääsee pitkälle.

Vapaa-ajallaan Emilia nauttii mielellään hyvästä ruuasta ja viinistä ystävien ja perheen seurassa.

LinkedIn

Harri Tiili
Toimitusjohtaja

+358 40 543 2482
harri.tiili(a)csihelsinki.fi

Yrityksen "ylidiplomi-insinööri", joka on toimistolla aamuisin aina ensimmäisenä. Painaa töitä ympäri vuoden voidakseen keskittyä lasketteluun silloin, kun puuterilumi kutsuu. Numerot tuntuvat juttelevan hänelle paremmin kuin useimmille ihmisille.

"CSI:n työntekijöitä ja omistautumista työhön kuvaavat mielestäni parhaiten sanat ”Paremmin. Joka päivä.”

LinkedIn

Jannina Fagerström
Key Account Manager

+358 50 4712651
jannina.fagerstrom(a)csihelsinki.fi

Vaasasta kotoisin oleva suomenruotsalainen, joka monen ulkomaanvuoden jälkeen laskeutui Helsinkiin vuonna 2014. Janni on huumorintajuinen ja asiakaspalveluhenkinen kielinörtti, joka saa kiksit pystyessään parantamaan asiakkaan päivää (tai saadessaan oikolukea tekstiä).

Vapaa-ajallaan Jannin löytää keittiöstä kokkailemasta, salilta joogailemasta tai sohvalta hyvän kirjan tai tv-sarjan kanssa.

LinkedIn

Jari Loiri
IT-päällikkö

+358 40 844 8031
jari.loiri(a)csihelsinki.fi

Ohjelmiston käyttöönottojen teknisen toteutuksen osaaja, yksi tukipalvelun kantavista voimista ja kollegojen paras kaveri silloin, kun tekniset ongelmat riivaavat. Uskoo vakaasti siihen, että aamuliikunta virkistää niin kehon kuin aatoksetkin.

"Pieni, iloinen CSI-tiimi tarjoaa mukavan työympäristön ja monipuoliset työtehtävät."

LinkedIn

Jenni Nordman (äitiysvapaalla)
Asiakkuuspäällikkö

+358 50 439 8701
jenni.nordman(a)csihelsinki.fi

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva mukava ja rauhallinen huumorin ystävä, jolle taloushallinnon asiat ovat tuttuja. Aiemmin asianajotoimistossa työskennellyt Jenni tuntee alan arjen ja CSI-ohjelmiston käytön. CSI-tiimissä Jenni vastaa asiakassuhteiden ylläpidosta sekä huolehtii asiakkaiden tarpeista ohjelmistoon liittyen. Jennillä on palava halu avustaa kaikentasoisia käyttäjiä ongelmatilanteissa sekä antaa vinkkejä ohjelmiston sujuvampaan käyttöön.

Vapaa-ajallaan Jenni pitää hellää huolta perheestään ja nauttii rock-musiikista.

LinkedIn

John Raunio
Country Manager, Ruotsi, myynti

+46 735 404 371
john.raunio(a)csihelsinki.com

Ruotsinkielisen Pohjanmaan poika, joka jo nuorena eksyi maailmalle. USA:n vaihto-oppilaskautta seurasivat vuodet Saksassa ja Itävallassa, ja lopulta vuonna 2009 tie vei Tukholmaan, jossa John asuu tyttöystävänsä kanssa.

”Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö tämä pieni, mutta sitoutunut CSI-tiimi kykenisi muuttamaan maailmaa.”

LinkedIn

Jukka Partanen
Osakas

+358 40 049 4866
jukka.partanen(a)csihelsinki.fi

Intohimoinen pyöräilijä, joka pyrkii syömään ja elämään terveellisesti - sekä löytämään aina vain täydellisemmän pyörän. CRM-ekspertti, joka pyörittää omaa Q2 Consulting -yritystään, mutta yhtenä CSI:n perustajista on edelleen vahvasti mukana myös CSI:n toiminnassa. Pitää tavoitteensa korkealla ja mielensä avoinna.

"Olen nähnyt tämän yrityksen kasvun Suomen markkinajohtajaksi. Seuraan mielenkiinnolla, miten CSI ottaa paikkansa globaaleilla markkinoilla, maa kerrallaan."

LinkedIn

Kim Lindström
Software Engineer

+358 10 322 7880
kim.lindstrom(a)csihelsinki.fi

Yksi tiimimme tietoviisaista. Sarkastisen huumorin ystävä, joka viihtyy vapaa-ajallaan erotuomarina futiskentillä.

“Töissä en ota erotuomarin roolia. Tiimimme erilaiset persoonat haastavat toisiaan, mikä vaikuttaa positiivisesti työn lopputulokseen.”
Lukas Lönnroth
Ohjelmistokonsultti

+358 41 730 3278
lukas.lonnroth(a)csihelsinki.fi

Lukas on entinen merimies, joka muutti Helsinkiin ja kouluttautui IT-insinööriksi. Ennen CSI:lle tuloaan hän työskenteli laajojen, suurta käyttäjäkuntaa palvelevien sovellusten parissa.

Lukaksen harrastuksiin kuuluvat muun muassa omat koodailuprojektit ja golf, mutta suurin kiinnostuksen kohde on edelleen meri sekä kaikki, mikä siellä kelluu.

LinkedIn

Marika Tiepuoli
Laadunvarmistuspäällikkö

+ 358 10 322 7880
marika.tiepuoli(a)csihelsinki.fi

Marikan mielestä teknologia on ihmistä varten eikä itseisarvo. Sen takia hän haluaa olla mukana kehittämässä vakaita, käyttäjäystävällisiä ohjelmistoja ja selkeitä dokumentteja.

On suorittanut kielenkääntäjän ja ohjelmistosuunnittelijan tutkinnot. Työnkuvaan CSI:llä kuuluu ohjelmistotestausta, teknistä kirjoittamista ja asiakastukea. Vapaa-aikana toimii miehensä kanssa palvelusväkenä kissalleen. Pitää myös kielistä, kirjallisuudesta, musiikista ja mustasta huumorista.

”Rautaisia ammattilaisia, joilla on sydän paikallaan. CSI:llä saa tehdä oikeita töitä ilman liiallista byrokratiaa. Kannustava ilmapiiri, jossa jokainen saa olla oma persoonansa.”

LinkedIn

Matias Miller
Software Engineer

+ 358 10 322 7880
matias.miller(a)csihelsinki.fi

Helsinkiläinen koodauksesta innostuva ei-aamuihminen joka kuitenkin löytyy toimistolta aina ensimmäisenä.
Vapaa-aika kuluu eri sarjojen parissa, sekä kuntosalilla että TV:n äärellä.

"CSI on mahtava paikka haastaa itseään ja oppia uutta joka päivä."

LinkedIn

Mikko Hämäläinen
Myyntijohtaja

+358 40 901 0955
mikko.hamalainen(a)csihelsinki.fi

Matkustaa mielellään, mutta on Sveitsin ja Saksan vuosien jälkeen asettunut perheenisäksi koti-Suomeen. Entinen Nurmijärven teräsmies, jonka suosikki-triathlon koostuu nykyisin kuntosalista, golfista ja pyöräilystä.

"Minua motivoi uusien asiakkaiden tapaaminen, heidän haasteisiinsa perehtyminen ja niihin ratkaisun metsästäminen yhteistyössä muun CSI-tiimin kanssa."

LinkedIn

Pekka Salo
Ohjelmistokonsultti

+358 44 481 1737
pekka.salo(a)csihelsinki.fi

Pääkaupunkiseudulle juuri muuttanut hämäläinen, joka haluaa haastaa itseään jatkuvasti. Vapaa–ajallaan pyrkii matkustamaan mahdollisimman paljon.

”CSI on mahtava työyhteisö, jonka luovat intohimoisesti työhönsä suhtautuvat ja sitoutuneet ammattilaiset. Jokainen päivä on erilainen ja tarjoaa minulle mahdollisuuden itseni monipuoliseen haastamiseen kiinnostavissa asiakasprojekteissa."

LinkedIn

Saara Arolainen
Key Account Manager

+358 50 313 5460
saara.arolainen(a)csihelsinki.fi

Iloinen ja huumorintajuinen asiakaspalvelun moniosaaja, jolle asiakastyytyväisyys on lähellä sydäntä. Itselleen täysin uudelle toimialalle siirtynyt Saara ottaa CSI-tiimissä hellään hoitoonsa Ruotsin asiakkuudet ja ohjelmiston käyttöönotot.

Vapaa-ajallaan Saara nauttii elämästä mieluiten hyvällä ruoalla herkutellen, luonnossa liikkuen tai musiikin ja kulttuurin parissa rentoutuen.

LinkedIn

Taina Malmivirta
Liiketoiminnan kehitysjohtaja

+358 45 133 5315
taina.malmivirta(a)csihelsinki.fi

Viiskulmaan juurtunut pohjalainen. Vaihtaa työpäivän aikana sujuvasti hattua liiketoiminnan kehittämisen, HR:n, markkinoinnin, dokumentoinnin, sopimusten ja toimiston hedelmähankintojen välillä.

"Työskentely CSI:ssä on palkitsevaa, koska fokus on vahvasti lisäarvon tuottamisessa asiakkaille. Tiimissä on monenlaista osaamista ja huikeita persoonia, joista kukaan ei halua olla heikoin lenkki."

LinkedIn

Teemu Vilkko
Tuotejohtaja

+358 41 730 3280
teemu.vilkko(a)csihelsinki.fi

Kotoisin Ruokolahdelta, Etelä-Karjalasta, vaan ei nähnyt sitä kuuluisaa leijonaa. Diggailee 60-70 -lukujen rock-musiikkia ja haaveilee maailmanympärimatkasta.

”Meillä on CSI:ssä töissä aivan loistava jengi, ja töihin on aina mukava tulla. Mukavaa on myös, että käytännön asiat hoituvat mutkattomasti ilman suurempia byrokratian rattaita.”

LinkedIn

Timo Mattila
Software Engineer

+358 10 322 7880
timo.mattila(a)csihelsinki.fi

Tiimipelaaja, joka tekee paljon, mutta puhuu vähän. Timon strategia puhua vain silloin, kun hänellä on asiaa. varmistaa sen, että hän tulee aina kuulluksi.

Koodaaminen on ollut osa Timon elämää siitä lähtien, kun hän on ensi kertaa hipaissut tietokonetta. Vapaa-aika täyttyykin erilaisilla koodailuprojekteilla, ja erityisenä mielenkiinnon kohteena ovat pelit.
Tomas Kindstedt
Ohjelmistokonsultti

+358 41 730 3279
tomas.kindstedt(a)csihelsinki.fi

Espoosta kotoisin oleva analyyttisestä ongelmanratkaisusta kiinnostunut IT-insinööri, joka haluaa aina oppia uutta. Tomas on sitä, mieltä, että kun asiat tehdään kunnolla, niitä ei tarvitse tehdä uudestaan. Työhön hän suhtautuu rennolla otteella ja yrittää pitää huumorin mukana myös tiukkojen paikkojen edessä.

Vapaa-ajallaan Tomas viettää aikaa perheen kanssa mökillä, pelien parissa tai laitesukeltamassa.

LinkedIn

Toni Raevaara
Ohjelmistokonsultti

+358 10 322 7880
toni.raevaara@csihelsinki.fi

Hämäläinen, joka jätti haalarit ja kypärän naulaan ja muutti pääkaupunkiseudulle uusia haasteita etsimään.

"CSI on erinomainen paikka oppia uutta. Päivittäin työssä tulee vastaan uusia haasteita, ja tiimistä löytyy erinomaisia opettajia uudelle tekijälle."