AG Advokat

AG Advokat
Sarah Tabrizi, Ekonomichef

Använder: CSI Lawyer 2020-
Favoriter: Digital faktureringsprocess; rapporter och dashboards; CSI:s support

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med spetskompetens  mot fastighetsbranschen och entreprenadsektorn. Byråns klienter utgörs av  noterade och onoterade fastighetsbolag,  entreprenad- och installationsbolag samt konsulter. Därutöver har byrån klienter som verkar inom andra branscher, såsom gruv- och skogsindustrin, försäkringsbolag, banker, private equity och stora institutionella ägare.

För oss blev ett systembyte aktuellt när vi, i takt med att byrån blev större, växte ur vårt gamla system och behoven ökade. Vi upplevde att vi hade för låg funktionalitet inom rapportering, fakturering och realtidsinformation och att vi behövde ett verktyg som matchade byråns storlek och lät oss få ut mer av systemet.

Vi jämförde ett par olika leverantörer och landade snabbt i att vi behövde ett system som var både funktionellt och enkelt. CSI Lawyer kändes som en bra medelväg mellan de större och mer komplexa systemen och de mindre, enklare systemen som vi tidigare haft. Vi upplevde att CSI hade de funktioner vi sökte och ett enkelt och tydligt gränssnitt. Framför allt erbjöd de möjligheten att skräddarsy rapporter utifrån våra behov samt att den elektroniska faktureringen var ett stort plus.

AG använder CSI:s funktioner brett; hela faktureringsflödet med kontrollprocessen för fakturor, e-fakturering, klientidentifiering etc. Jävskontrollen, dashboards och vissa rapporter och vyer har anpassats efter våra behov och önskemål. Integrationen till vårt bokföringssystem har fungerat mycket bra och faktureringen går betydligt snabbare nu, uppskattningsvis sparar vi ett par dagar per person och månad. Dels har vi blivit av med det fysiska springandet med papper som krävdes tidigare när fakturorna skrevs ut och kommenterades, dels  effektiviseras processen genom att vi kan skicka fakturorna direkt från systemet. 

Implementeringen blev en ny erfarenhet för både AG och CSI eftersom covid-pandemin plötsligt slog till mitt under projektet, vilket gjorde att det blev det första stora projektet som sköttes helt och hållet på distans. Även användarutbildningarna hölls på distans, vilket fungerade bra med tanke på omständigheterna. Det var samtidigt tur att implementeringen skedde just under pandemin för vår tidigare faktureringsrutin hade blivit svår i det gamla systemet när många anställda arbetade på distans.

”Samarbetet med CSI fungerar bra. Jag upplever att CSI är flexibla, vill hitta lösningar och att de inte har ”glömt bort oss” efter avslutad implementering. Jag var lite skeptisk i början men har blivit positivt överraskad över  hur smidigt det går att samarbeta, trots att vi inte sitter i samma land. Det har fungerat bra att sköta det mesta digitalt”.

AG Advokat, grundat 1983 och baserat i Stockholm, är Sveriges största boutique advokatbyrå specialiserad på fastighets- och byggbranschen. De erbjuder sina kunder omfattande, branschspecifik juridisk rådgivning.

Fler kundreferenser

Advokatfirman Titov & Partners
Annika Hannus, Ekonomi- och kontorschef

Använder: CSI Lawyer 2018-
Favoriter: användarvänlighet, smidig implementering, effektiv hantering och framtagande av fakturor, möjlighet att anpassa systemet enligt kontorets behov

Läs mer

Agnes advokater
Maria Johannesson, Kontorschef

Använder: CSI Lawyer molntjänst 2020-
Favoriter: användarvänlighet, all information i ett system, rapportering, samarbete

Läs mer

Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Oskari Gestrin, Ekonomichef

Använder: CSI Lawyer 1996-
Favoriter: branschspecificitet, pålitlighet, samarbete

Läs mer

Borenius Asianajotoimisto Oy
Anne-Mari Patteri, Finance Director

Använder: CSI Lawyer 2013-
Favoriter: leverantörens branschkunskap, stöd för affärsverksamheten, enklare och mera välkontrollerad fakturering, inbesparingar i papper och resurser, integrationerna, mobilappen

Läs mer

COBALT, Estland
Kristjan Velbri, Operativ chef

Använder: CSI Lawyer 2015-
Favoriter: de mångsidiga funktionerna, integrationerna, kundsupporten

Läs mer

COBALT, Lettland
Indrikis Liepa, Partner

Använder: CSI Lawyer 2015-
Favoriter:
mångsidiga funktioner, avancerad fakturering och arbetsregistrering, rapportering, användarvänlighet, gott samarbete

Läs mer

Gernandt & Danielsson Advokatbyrå KB
Robin Hedensjö, Finance Director

Använder: CSI Lawyer 2019-
Favoriter: rapporteringsmöjligheterna; bra faktureringsflow; CSI:s kundsupport och tekniska konsulter

Läs mer

Landahl Advokatbyrå
Hanna Foss, Ekonomi- och administrativ chef

Använder: CSI Lawyer 2019-
Favoriter: effektiv process för tidhantering och fakturering, snabb rapportering och uppföljning av affärer, automatisering genom integrationer, CSI:s team

Läs mer

Lexia Asianajotoimisto Oy

Kimmo Oila, Partner, Chief Legal Business Engineering Officer

Använder: CSI Lawyer 2020-
Favoriter: branschspecifikt, bra stöd för advokatyrkets uppgifter, processer som styr användningssättet, integrationerna som möjliggör användningen av datat i andra program

Läs mer

Properta Asianajotoimisto Oy
Heidi Savia, VD

Använder: CSI Lawyer som molntjänst 2017-
Favoriter: mångsidig och logisk funktionalitet, användarvänlighet, systemets utveckling  

Läs mer