Miksi CSI?

Meillä on pitkä toimialakokemus, luotettava työkalu, erinomaiset palvelut ja noin 3000 käyttäjää

Tunnemme toimeksiantojen hoitamisen haasteet

CSI:n missiona vuodesta 1985 lähtien on ollut kehittää ohjelmistoja, jotka helpottavat toimeksiantojen hoitamista. Pyrimme rutiinitöiden minimointiin, jotta asiakkaamme voivat keskittyä mielekkäämpiin, laskutusta ja tulosta tuottaviin töihin.

Ohjelmistoillamme on lähes 3000 käyttäjää. Heidän joukossaan on yli 2/3 Suomen Top30-asianajotoimistoista sekä johtavia toimistoja Baltiassa ja Ruotsissa. Nähtyämme monenlaisia toimeksiantoprosesseja ymmärrämme asiakkaidemme haasteet ja osaamme hakea niihin ratkaisut.

Ohjelmistomme on se ”toiseksi paras” vaihtoehto

Asiakkaan kannalta optimaalinen työkalu tarjoaisi tuloksia työtunteja kirjaamatta. Tarjoamme toiseksi parhaan vaihtoehdon tekemällä toimeksiantoihin liittyvistä rutiineista mahdollisimman sujuvia. Ohjelmistojemme avulla saat työtunneista irti enemmän pienemmällä ponnistelulla. Samalla saat ajantasaista informaatiota liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen tueksi.

Ohjelmistomme kehittyvät jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden sekä uusimpien teknologioiden ja viranomaismääräysten mukaan.

Palvelumme on priimaa

Pyrimme varmistamaan, ettei CSI-ohjelmiston valinnut asiakas joudu katumaan päätöstään. Panostamme asiantuntijoidemme osaamiseen sekä laadukkaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun, olipa kyse käyttöönotosta, koulutuksesta tai ohjelmiston päivittäisen käytön tuesta. Asiakastyytyväisyys on tärkeä mittari toiminnassamme, ja kehitämme toimintaamme asiakaspalautteen pohjalta.