Jannina Fagerström

Key Account Manager

+358 50 4712651

jannina.fagerstrom(a)csihelsinki.fi

Jag fungerar som Key Account Manager, vilket betyder att jag bl.a. drar olika utbildningar och implementeringsprojekt för nya och gamla kunder. Även kundsupport per telefon och mail samt olika översättningsprojekt till svenska och engelska hör till mina huvudsakliga arbetsuppgifter. Som en del av supportteamet hjälper jag våra kunder när det uppkommer frågor eller problemsituationer som rör systemet.

I rollen som projektledare i olika implementeringsprojekt samarbetar jag tätt med kunden för att hitta de bästa arbetssätten och lösningarna för byrån i fråga och därigenom göra övergången till det nya systemet så smidig som möjligt. Samtidigt ser jag till att projektet framskrider enligt planerna och fungerar vid behov som språkrör mellan kunden och våra konsulter eller utvecklare. Det roligaste i ett nytt projekt är att lära känna kunden, utveckla en bra kundrelation och hjälpa dem att effektivera sina processer.

På CSI är allas höga arbetsmoral en av de saker som gör arbetet lättare. Hela livet handlar ändå inte om jobb, och därför uppskattar jag verkligen vår gemensamma humor och avslappnade arbetsgemenskap.

LinkedIn