Koulutamme osaavia käyttäjiä

Neuvomme parhaat käyttövinkit työkalun saamiseksi nopeasti tuottavaan käyttöön.

 

CSI-ohjelmiston selkeä, Outlookia muistuttava käyttöliittymä helpottaa työkalun oppimista. Käyttöönottokoulutusten avulla varmistetaan, että tehokkaat käyttötavat omaksutaan välittömästi, mikä nopeuttaa ohjelmiston saamista suunniteltuun käyttöön.

Koulutukset sovitamme aina käyttäjäryhmän tarpeiden mukaan. Kiireiset asianajajat ja asiantuntijat saavat tiiviin infopaketin avaintoiminnoista pääkäyttäjien ja taloushallinnon perehtyessä syvällisemmin rooliensa vaatimiin erikoistoimintoihin.

Käyttöönottokoulutuksen lisäksi tarjoamme säännöllisesti yleisiä luokkakoulutuksia ja koulutusta uusien versioiden toiminnallisuudesta. Koulutukset voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloissa tai etänä.

 

”Koulutuksessa oli iloinen ilmapiiri. Asiat eivät menneet liian yksityiskohtaisiksi, mutta käyttö oli hyvin helppo aloittaa saaduilla perustiedoilla.”
Helinä Häkkänen-Nyholm, toimitusjohtaja, PsyJuridica Oy

 

 ”Koulutuksen suhteen ei kannata nuukailla; suosittelisin sitä kaikille uusille käyttäjille. Ohjelmistosta ja sen hyödyistä saa parhaan hyödyn irti, kun kouluttautuu alussa kunnolla eikä pyri opettelemaan käyttöä puutteellisin taidoin.”
– Ville Kotka, toimitusjohtaja, Kotka & co. Asianajotoimisto Oy