Valitse paras käyttötapa

Ohjelmistomme joustavat ja skaalautuvat tarpeittesi mukaan.

 

Ohjelmiston toiminnallisuuden lisäksi pidämme tärkeänä sitä, että voit käyttää sitä itsellesi sopivimmalla tavalla. Siksi ohjelmiston perustoiminnallisuuteen on tarjolla joukko laajennuksia.

Jos olet Office Outlookin käyttäjä, CSI-ohjelmiston avaintoiminnot ovat tarjolla myös Outlookissa. Toimenpiteesi voit kirjata ohjelmistoon myös mobiililaitteella. Ja tarvittaessa integroimme erillisen dokumentinhallinta- tai asiakkuudenhallintajärjestelmän täydentämään ohjelmiston omaa toiminnallisuutta.

Käyttöönoton yhteydessä voit myös valita, haluatko ohjelmiston toimistosi omalle palvelimelle asennettuna vai vaivattomasti pilvestä.

 

Käyttö Outlookissa

Ohjelmiston yleisimpiä toimintoja voit käyttää myös Office Outlookista käsin.

Esteellisyystarkastukset, asiakkaiden ja toimeksiantojen hallinnointi sekä toimenpiteiden kirjaus ja muokkaus sujuvat suoraan Outlookissa CSI-ohjelmistoon erikseen kirjautumatta. Toimenpiteitä voit kirjata Outlookin sähköpostiviesteistä, kalenteritapahtumista ja tehtävistä sekä muodostaa kalenteritapahtumista myös fataljikirjauksia. Sähköpostiviestin voit toimenpiteen kirjaamisen yhteydessä tallentaa toimenpiteen muistiinpanoihin, jolloin laskuttaja näkee CSI-ohjelmiston puolella, mitä toimenpide koskee.

Pääset myös kiinni yleisimpiin raportteihin ja voit hyödyntää CSI-ohjelmistoon tallennettuja yhteystietoja sähköpostisovelluksen puolella.

Arkistointilisäosa mahdollistaa sähköpostien arkistoimisen asiakkaaseen tai toimeksiantoon liitettynä joko toimiston jaetulle levylle tai erilliseen dokumentinhallintajärjestelmään.

Katso esittelyvideo (5 min) CSI-ohjelmiston käytöstä Outlookissa:

 

Käyttö mobiililaitteilla

CSI Mobiili 2015 Selausnäkymä

Tehtyjä töitä jää toisinaan kirjaamatta ja laskuttamatta asian unohtuessa ennen kuin tekijä ehtii takaisin koneensa ääreen. CSI Mobilen avulla voit kirjata toimenpiteen mobiilisti CSI-ohjelmistoon vaikka asiakastapaamisen päätteeksi. Sovellus mahdollistaa myös omien toimenpiteiden tarkastelun ja muokkauksen sekä tarjoaa viikkotason yhteenvedon käyttäjän tekemistä kirjauksista.

CSI Mobile toimii Windows- ja Android-laitteissa sekä iPhoneissa ja iPadeissa.

Tutustu CSI Mobileen lyhyen (3,5 min) esittelyvideon avulla:

 

Käyttö pilvipalveluna

Pilvipalvelussa asiakas välttää oman järjestelmäympäristön vaatimat investoinnit ja hallinnoinnin, koska ohjelmiston tietokanta asennetaan yhteistyökumppanimme Soluto Oy:n tietoturvalliseen palvelinympäristöön. Pilvipalvelun tuo ohjelmiston käyttöön lisää joustavuutta; käyttö onnistuu omalta kannettavalta missä tahansa käyttäjätunnuksen ja Internet–yhteyden välityksellä. Säännölliset varmuuskopioinnit takaavat tietojen säilymisen turvassa.

Pilvipalveluasiakkaisiimme kuuluvat mm. Inventio Asianajotoimisto Oy ja Psyjuridica Oy.

 

Integrointi muihin järjestelmiin

Tarjoamme valmiit integraatiot ohjelmiston liittämiseen muihin ohjelmistoihin, esimerkiksi

  • dokumentinhallintajärjestelmään (M-Files, Worksite,eDocs,Therefore, NetDocuments)
  • asiakkuudenhallintaohjelmistoon (Ms Dynamics CRM, InterAction)
  • kirjanpito-ohjelmistoon (Wintime, Procountor, Ms Dynamics AX, Directo)

 

Dokumenttien hallinta M-Filesissa

Vaativampaan dokumenttien, tietojen ja prosessien hallintaan voimme liittää CSI-ohjelmistoon M-Files –dokumentinhallinnan, joka tarjoaa monipuoliset haku- ja muokkausominaisuudet, versionhallinnan ja dokumenttien suojauksen. Kun  M-Filesiin tallennetut dokumentit ja sähköpostiviestit kiinnitetään CSI-ohjelmistossa asiakkaaseen tai toimeksiantoon, toimeksiannon käyttäjäoikeudet koskevat automaattisesti myös niitä.

Meillä on pitkä kokemus asianajotoimistojen ja asiantuntijaorganisaatioiden dokumentinhallintatarpeista, ja M-Files –kumppanina voimme toimittaa koko ratkaisun yrityksesi tarpeisiin optimoituna, myös pilvipalveluna. Tutustu Lakiluotsit Oy:n ja Asianajotoimisto Heikki Sillanpää Oy:n M-Files-kokemuksiin.