Miksi CSI-ohjelmisto?

CSI-ohjelmistot tarjoavat toimistollesi lukuisia etuja. Kiitosta saamme etenkin seuraavista.

Sujuvampi toimeksiantojen hallinta

Hallitset toimeksiantosi yhdellä työkalulla alusta loppuun. Ylläpidät asiakkaan ja toimeksiannon tietoja, hoidat hinnoittelun, tehtävien koordinoinnin, kirjaukset, laskutuksen, maksusuoritusten käsittelyn ja raportoinnin.

 ”Ohjelmiston käyttöönotto on selvästi tehostanut ajankäyttöämme ja koko työskentelytapaa. Toimeksiantoja hallitaan nyt keskitetysti yhdessä paikassa, mutta niiden tietoja pääsee katsomaan paikasta riippumatta.”
– Terhi Talvitie, talousjohtaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Helpot kirjaukset

Kirjaat helposti tekemäsi toimenpiteet ja työtunnit sekä syntyneet kulut valitsemalla mieleisesi kirjaustavan ja määrittämällä oletukseksi yleisimmät kirjaustiedot.  Halutessasi voit myös tehdä kirjaukset mobiiililaitteella, pikakirjaussovelluksella tai suoraan Outlookin sähköposteista, kalenteritapahtumista ja tehtävistä.

”Toimenpiteiden kirjaaminen on nopeaa; avaat vain toimeksiannon ja syötät muutaman tiedon saadaksesi aikaan laskutuskelpoisen kirjauksen. Voiko helpommalla enää selvitä?”

– Tapio Väätäinen, osakas, Mentula Väätäinen Asianajotoimisto Oy

Tehokas laskutus

Käytössäsi ovat ensiluokkainen laskutustoiminnallisuus ja ammattimaiset laskupohjat. Muokkaat joustavasti laskun sisältöä ja hintaa ja voit viimeistellä aineiston hyödyntäen koelaskun tarkastusprosessia. Laskun lähetät kätevästi verkkolaskuna tai sähköpostin liitteenä, ja hallinnoit myös maksusuorituksia samassa järjestelmässä.

”Ohjelmisto tarjosi valmiiksi mietittyinä lähes kaikki ydinliiketoiminnan kannalta oleelliset asiat, kuten sähköiset hyväksyntäprosessit koelaskujen käsittelyyn.”
– Anne-Mari Patteri, talousjohtaja, Asianajotoimisto Borenius Oy

 

Monipuolinen raportointi

Reaaliaikaisen raportoinnin avulla seuraat ja kehität yrityksesi toimintaa sekä reagoit nopeasti poikkeamiin. Tarjoat tarkoituksenmukaista informaatiota sopivassa muodossa jokaiselle käyttäjäryhmälle. Kirjaus- ja laskutustilanteen näet yhdellä silmäyksellä havainnollisista dashboard-kaavioista, käytät ohjelmiston näkymiä kätevinä pikaraportteina, ja analysoit lukuja tarkemmin interaktiivisten Pivot-raporttien avulla.

”Raportointi tuottaa mm. viikkopalaverien listat uusista toimeksiannoista sekä mahdollistaa kirjausten ja laskutusten tilan seurannan ilman, että lukuja olisi haalittava kasaan hajanaisista exceleistä.”
– Juhani Ekuri, osakas, Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy

Kokonaisnäkymä asiakkaisiin

Hallinnoit helposti asiakkaiden ja toimeksiannon muiden osapuolten tietoja sekä asiakkaan suhdeverkostoa. Esteellisyystarkastuksella varmistat, etteivät aiemmat sitoumukset rajoita mahdollisuuksiasi hoitaa uutta toimeksiantoa, ja ohjelmiston tukee toimeksiannon hoitamista myös asiakkaan tunnistamisprosessin aikana. Ohjelmistoon tallennetuista kontakteista voit luoda postituslistoja markkinointitarkoituksiin ja integroida tarvittaessa ohjelmiston Microsoft Dynamics CRM -asiakkuudenhallintajärjestelmään.

”Ohjelmisto tarjoaa asiakkaisiin ja toimeksiantoihin selkeät 360 asteen näkymät, jotka on muokattu käyttäjäryhmiemme tarpeiden mukaisiksi.”
Terhi Talvitie, talousjohtaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Kätevä dokumenttien hallinta

Saat toimeksiantoon liittyvät dokumentit ja sähköpostit koko tiimin käyttöön, kun tallennat ne esim. jaetulle levylle tai erilliseen dokumentinhallintajärjestelmään asiakkaaseen tai toimeksiantoon liitettyinä. Voit myös luoda asiakirjapohjia, jotka täydentyvät ohjelmistoon tallennetun asiakkaan tai toimeksiannon tiedoin nopeuttaen dokumenttien luontia ja parantaen niiden oikeellisuutta.

 ”Asiakkaisiin ja toimeksiantoihin liittyvien dokumenttien hallinta tapahtuu CSI-ohjelmiston kautta, mikä on vähentänyt manuaalista työtä ja parantanut tiedostojen löydettävyyttä.”
Kalle Ervasti, asianajaja, Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy

”M-Filesin käyttöönotto oli helppoa kuin mikä! Mietimme etukäteen tarvittavat asiasanat ja dokumenttirakenteet asiakirjojen arkistointia varten. Kopiokoneemme mahdollisti dokumenttien skannauksen suoraan M-Filesiin, joten saimme viedyksi sinne kaiken tarpeellisen. ”
– Mikael Juujärvi, varatuomari, Lakiluotsit Oy

Tuki liiketoiminnan kehittämiselle

Voit ottaa ohjelmiston käyttöön tavalla, joka parhaiten tukee yrityksesi toimintamallia. Määrittelet mm. käyttäjäryhmät, käyttöoikeudet ja laskun viimeistelyprosessin sekä piilotat yrityksellesi tarpeettomat toiminnot. Ohjelmisto on kustomoitavissa ja integroitavissa kolmansien osapuolten ohjelmistoihin. Voit hioa jatkuvasti sekä ohjelmiston käyttötapaa että koko liiketoimintaasi seuraamalla mm. toimeksiantojen painopistealueita, asiakkaiden ja toimeksiantojen kannattavuutta sekä työntekijöiden tehokkuutta.

”Joustava yhdisteltävyys muihin järjestelmiin helpottaa jokapäiväistä työskentelyämme.”
Terhi Talvitie, talousjohtaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy