Miksi CSI-ohjelmisto?

CSI-ohjelmistot tarjoavat toimistollesi lukuisia etuja. Saamme asiakkailta kiitosta etenkin seuraavista asioista.

Sujuvampi toimeksiantojen hallinta

Hallitset toimeksiantosi yhdellä työkalulla alusta loppuun. Ylläpidät asiakkaan ja toimeksiannon tietoja. Hoidat sujuvasti hinnoittelun, tehtävien koordinoinnin, kirjaukset, laskutuksen, maksusuoritusten käsittelyn ja raportoinnin. Ohjelmistoistamme löytyy versio, joka on erityisesti sovitettu toimialallesi ja tarjoaa tarvitsemasi erikoistoiminnot.

 

 ”Ohjelmiston käyttöönotto on selvästi tehostanut ajankäyttöämme ja koko työskentelytapaa. Toimeksiantoja hallitaan nyt keskitetysti yhdessä paikassa, mutta niiden tietoja pääsee katsomaan paikasta riippumatta.”
– Terhi Talvitie, talousjohtaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

 

”Työtyytyväisyyttä ovat osaltaan lisäämässä modernit työkalut – CSI Lawyer niistä merkittävimpänä.”
Mari Lampenius, toimitusjohtaja, Asianajotoimisto Susiluoto Oy

Helpot kirjaukset

Kirjaat helposti tekemäsi toimenpiteet tai työtunnit ja syntyneet kulut. Voit valita mieleisesi useista kirjaustavoista ja määrittää oletukseksi yleisimmät kirjaustiedot.  Toimenpiteitä kirjaat kätevästi myös mobiiililaitteilla sekä suoraan Outlookin sähköposteista, kalenteritapahtumista ja tehtävistä.

 

”Lakimiehet ovat kiitelleet sitä, että ohjelmiston helppous kannustaa merkitsemään työtunnit heti.”
Helinä Häkkänen-Nyholm, toimitusjohtaja, PsyJuridica Oy

”CSI Mobile on helpottanut tuntien kirjaamista niin tien päällä kuin toimistollakin”
– Anne-Mari Patteri, talousjohtaja, Asianajotoimisto Borenius Oy

Tehokas laskutus

Saat käyttöösi ensiluokkaisen laskutustoiminnallisuuden ja ammattimaiset laskupohjat. Muokkaat joustavasti laskun sisältöä ja hintaa. Hyödynnät halutessasi koelaskun tarkastusprosessia laskun viimeistelyssä. Laskut lähetät postitse, verkkolaskuina tai sähköpostin liitteenä. Hallinnoit helposti asiakkaiden maksusuorituksia ja lähetät maksumuistutukset hitaille maksajille.

 

 ”Laskutusprosessimme on tehostunut uudelle tasolle. Osa työvaiheista on jäänyt kokonaan pois, laskut ovat selkeitä ja maksumuistutukset syntyvät helposti.”
Päivi Orpana, toimistopäällikkö, Asianajotoimisto Susiluoto Oy

 

Monipuolinen raportointi

Reaaliaikaisen raportoinnin avulla seuraat ja kehität yrityksen toimintaa sekä reagoit nopeasti poikkeamiin. Raportointityökalujen avulla voit tarjota tarkoituksenmukaista informaatiota sopivassa muodossa jokaiselle käyttäjäryhmälle. Kirjaus- ja laskutustilanteen näet yhdellä silmäyksellä havainnollisista dashboard-kaavioista. Ohjelmiston lukuisat näkymät toimivat kätevinä pikaraportteina, ja voit analysoida lukuja tarkemmin interaktiivisten Pivot-raporttien avulla. Ohjelmisto tarjoaa myös perinteisiä raportteja kirjanpidon tarpeisiin.

 

”Raportointi tuottaa informaatiota, jota aikaisemmin ei ollut mahdollista saada.”
– Kalle Kotka, osakas, Idman Vilén Grant Thornton Oy

Kokonaisnäkymä asiakkaisiin

Hallinnoit helposti asiakkaiden ja muiden toimeksiannon osapuolten tietoja sekä asiakkaan suhdeverkostoa. Esteellisyystarkastuksen avulla varmistat, etteivät aiemmat sitoumukset rajoita toimistosi kykyä hoitaa uutta toimeksiantoa. Ohjelmiston tarjoama kokonaiskuva helpottaa asiakkaan laadukasta palvelua kaikissa tilanteissa. Voit luoda kontakteista postituslistoja esim. markkinointitarkoituksiin ja tarvittaessa liittää ohjelmistoon erillisen Microsoft Dynamics CRM –asiakkuudenhallinnan valmiiden rajapintojen avulla.

 

”Ohjelmisto tarjoaa asiakkaisiin ja toimeksiantoihin selkeät 360 asteen näkymät, jotka on muokattu käyttäjäryhmiemme tarpeiden mukaisiksi.”
Terhi Talvitie, talousjohtaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

”Käytämme ohjelmistoa myös asiakkaiden kontakti- ja markkinointitietojen hallinnoimiseen.”
Indrikis Liepa, osakas, Cobalt, Latvia

Kätevä dokumenttien hallinta

Kun liität toimeksiantoa koskevat dokumentit ja sähköpostit asiakkaaseen tai toimeksiantoon CSI-ohjelmistossa, saat ne koko tiimin käyttöön. Dokumentit tallennat joko jaetulle levylle tai erilliseen dokumentinhallintajärjestelmään. Voit myös luoda ohjelmistoon asiakirjoja, jotka täydentyvät asiakkaan tai toimeksiannon tiedoin nopeuttaen dokumenttien luontia ja parantaen niiden oikeellisuutta.

 

 ”Asiakkaisiin ja toimeksiantoihin liittyvien dokumenttien hallinta tapahtuu CSI-ohjelmiston kautta, mikä on vähentänyt manuaalista työtä ja parantanut tiedostojen löydettävyyttä.”
Kalle Ervasti, asianajaja, Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy

”M-Filesin käyttöönotto oli helppoa kuin mikä! Mietimme etukäteen tarvittavat asiasanat ja dokumenttirakenteet asiakirjojen arkistointia varten. Kopiokoneemme mahdollisti dokumenttien skannauksen suoraan M-Filesiin, joten saimme viedyksi sinne kaiken tarpeellisen. ”
– Mikael Juujärvi, varatuomari, Lakiluotsit Oy

Tuki liiketoiminnan kehittämiselle

Voit ottaa ohjelmiston käyttöön tavalla, joka parhaiten tukee yrityksesi toimintatapaa. Asetuksia hyödyntäen määrittelet mm. käyttäjäryhmät, käyttöoikeudet ja laskun viimeistelyprosessin sekä piilotat yrityksellesi tarpeettomat toiminnot. Ohjelmisto on kustomoitavissa, ja valmiiden integraatioiden avulla liität sen vaikkapa erilliseen dokumentin- tai asiakkuudenhallintaan. Raportointitiedon pohjalta voit hioa jatkuvasti ohjelmiston käyttötapaa. Kehittämisen tueksi saat tietoa mm. toimeksiantojen painopistealueista, asiakkaiden ja toimeksiantojen kannattavuudesta sekä työntekijöiden tehokkuudesta.

 

 ”Halusimme vakaan ohjelmiston, joka palvelee meitä myös liiketoiminnan kehittyessä.”
Päivi Orpana, toimistopäällikkö, Asianajotoimisto Susiluoto Oy

”Joustava yhdisteltävyys muihin järjestelmiin helpottaa jokapäiväistä työskentelyämme.”
Terhi Talvitie, talousjohtaja, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy