Sami Saarnio

Software Consultant

+358 41 730 3278

sami.saarnio(a)csihelsinki.fi

Uutena työntekijänä olen jo päässyt osaksi CSI:n rentoa ilmapiiriä, jossa osastojen rajat ylitetään huumorilla ja toisia auttamalla. Näin muodostuu tehokas ja aikaansaava tiimi.

Olen tietokantaosaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus MS SQL -tuotteista ja SQL-tietokantojen suunnittelusta, kehittämisestä ja optimoinnista. Osaamiseeni kuuluvat myös integraatiot eri järjestelmien välillä sekä raporttien ja C#-sovellusten kehittäminen intranettiin. Minulla on kokemusta myös CRM:stä, ISO9001 ja ISO14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmistä sekä digitaalisesta markkinoinnista ja kuvankäsittelystä.

Tiimityöskentely on minulle tuttua, samoin itsenäiset projektitoteutukset suunnittelusta valmiiseen ratkaisuun. Olen tottunut kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa, työskentelemään haastavissa ja nopeatempoisissa ympäristöissä sekä priorisoimaan tehtäviä tulosten tuottamiseksi aikataulussa.

Olen motivoitunut oppimaan jatkuvasti uusia teknologioita ja syventämään osaamistani nykyisten kanssa. CSI:n suunnittelemassa tietokannassa, sen päälle kehitetyssä koodissa ja käyttöliittymässä sekä integraatioissa riittääkin opittavaa. Tylsiä hetkiä ei varmasti ehdi tulemaan.

LinkedIn