Sami Saarnio

Software Consultant

+358 41 730 3278

sami.saarnio(a)csihelsinki.fi

Som nyanställd har jag redan blivit en del av CSI:s avslappnade atmosfär där avdelningsgränser överskrids med humor och andras hjälpande. Det är så ett effektivt och produktivt team bildas.

Jag är en databasexpert med över 20 års erfarenhet av MS SQL-produkter och SQL-databasers design, utveckling och optimering. Min expertis omfattar även integrationer mellan olika system och utveckling av rapporter och C#-applikationer för intranätet. Jag har även erfarenhet av CRM, ISO9001 och ISO14001 kvalitets- och miljösystem, samt digital marknadsföring och bildbehandling.

Teamwork är bekant för mig, liksom även självständiga projektimplementeringar från design till färdig lösning. Jag är van vid att kommunicera med olika intressenter, arbeta i utmanande och fartfyllda miljöer, och prioritera uppgifter för att uppnå resultat enligt tidtabell.

Jag är motiverad att ständigt lära mig nya tekniker och fördjupa mina kunskaper i de nuvarande. Det finns mycket att lära sig i databasen designad av CSI, koden och användargränssnittet som utvecklats ovanpå den, och integrationer. Det kommer knappast hinna bli tråkiga stunder.

LinkedIn