COBALT, Estland
Kristjan Velbri, operative chef

Kund sedan: 2015
Det bästa med CSI Lawyer: de mångsidiga funktionerna, integrationerna, kundsupporten

Vid första anblick ser CSI ut som ett snyggt tidsregistreringskort med några privot-tabeller som lagts till för ledningens skull. Uppfattningen ändras dock snabbt när man ges en ansvarsroll och får bekanta sig närmare med systemet. Du får snabbt reda på att det är ett verktyg som gör det möjligt att följa upp både fakturerbar och icke-fakturerbar tid, begränsa olika uppgifters synlighet enligt användargruppernas behov, skapa skräddarsydda rapporter för olika intressegrupper från marknadsföring till ledning, fakturera klienter och hålla reda på budgeter etc.

Att sammanföra skräddarsydda rapporter med Excels Power Query och INDEX,MATCH-funktionerna tar CSI till en helt ny nivå. Våra automatiserade rapporter som baserar sig på CSI:s tabeller sparar oss över 10 enformiga timmar av rapportbygge per månad.

Integrationer till externa program såsom bokförings- och dokumenthanteringssystem betyder snabbare svarstider och färre fel. Den utveckling som gjorts i systemet på senare tid har gjort det ännu snabbare att komma åt uppgifter i systemet, vilket är otroligt viktigt när man hanterar tiotusentals rader data på en gång.

Vi är även nöjda med stödet vi har fått av supporten vid frågor om den dagliga användningen av systemet och när vi har hittat buggar, men också när vi har beställt egna, skräddarsydda lösningar. Särskilt Jari har varit till stor hjälp för oss.

 

Cobalt logo

COBALT är en tätt sammansvetsad allians av högklassiga advokatbyråer i Baltikum och Vitryssland, vilket gör den till en av de största advokatbyråerna på den baltiska marknaden. I Estland sträcker sig byråns historia tillbaka till år 1990. COBALT rankas konsekvent till toppskiktet av prestigefyllda organsiationer som Chambers Europe, Legal500 och IFLR 1000.