Advokatfirman Titov & Partners
Annika Hannus, ekonomi- och kontorschef

Kund sedan: 2018
Det bästa med CSI Lawyer:  användarvänlighet, smidig implementering, effektiv hantering och framtagande av fakturor, möjlighet att anpassa systemet enligt kontorets behov

Advokatfirman Titov & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå baserad i Stockholm. Byrån har ett brett erbjudande med flera olika specialistkompetenser. Titov & Partners erbjuder juridisk expertis med den stora byråns erfarenhet och trygga processer, i ett mindre format som främjar personliga relationer, effektivitet och klientfokus.

Byrån grundades 2018 av erfarna advokater som ville bygga upp något nytt och modernt. I en uppstartsfas blir betydelsen av användarvänliga och smidiga program och datasystem särskilt påtaglig. Vi har sedan första dagen använt oss av CSI Lawyer, ett val som både våra jurister och administrativa avdelning är nöjda med.

Vad vi uppskattar med CSI Lawyer är framförallt den smidiga implementeringen genom hela organisationen samt den effektiva hanteringen och framtagandet av fakturor. Vi uppskattar även det enkla gränssnittet där man själv kan anpassa layout, dashbord och andra kategorier. Samarbetet med CSI Helsinki har fungerat problemfritt med snabb respons och anpassning efter våra särskilda önskemål.