CSI Lawyer

Ärendehanteringssystemet som tar hand om rutiner och låter dig fokusera på viktigare uppgifter.

 

Uppdragshanterings-, ärendehanterings- eller advokatsystem?

Hur ni än väljer att benämna ärendehantering är CSI Lawyer® en heltäckande och robust lösning för att hantera alla centrala verksamheter. Det är utformat för advokat- och juristbyråer av alla storlekar för professionell hantering och fakturering av byråns ärenden. Systemet är känt för sin unika flexibilitet som stöder er affärsmodell och era processer.

 

Varför är CSI Lawyer så unikt?

CSI Lawyer är en otroligt flexibel lösning som stöder byråns unika arbetssätt och tillåter er att fortsätta utveckla verksamhetsmodellen och processerna. Systemet levereras färdigt att använda, men det kan också anpassas för att möta just ert företags specifika behov.

Om ni vill utvecklas till en pappersfri byrå är detta valet för er. Tack vare systemets digitala processer och smidiga integrationer för tredjepartssystem reduceras mängden papper och manuellt arbete. CSI Lawyer bidrar med operativ och finansiell transparens till verksamheten genom att inkludera kundfordringar inom ett och samma system.

För advokater/jurister erbjuder systemet flera olika alternativ för snabbare tidsregistrering, antingen från Outlook eller via en datorapp, mobil enhet eller TIQ Time.

De ledande advokat- och juristbyråerna i Finland och de baltiska länderna har förtroende för oss, liksom också ett växande antal byråer i Sverige. Vårt samarbete med dessa kunder möjliggör ytterligare utveckling av programvaran för att tillmötesgå de växlande behoven hos företag inom olika marknader.

Läs mer om fördelarna och bekanta dig med våra referenser. Om du är nyfiken på ytterligare detaljer hittar du en sammanställning av CSI Lawyers funktioner här.