CSI – Creative Software Innovations

Utöver en sofistikerad programvara erbjuder vi branschkunskap, högklassiga tjänster och kontinuerligt samarbete.

 

Över 35 års kunskap inom branschen

Sedan 1985 har vi utvecklat programvara för ärendehanteringssystem för att möjliggöra omvandling av den juridiska branschen.

Samtidigt som vi hjälper enskilda advokatbyråer att effektivisera sin verksamhet har vi varit involverade i olika typer av rättsliga ärendeprocesser.  Vi har därför en förståelse för de utmaningar som advokatbyråer möter och kunskap om hur man löser dem. Denna branschkunskap i kombination med den avancerade programvaran garanterar våra kunder en lyckad installation.

Högklassiga tjänster

Vårt mål är att säkerställa att de kunder som väljer vår programvara inte blir besvikna. Vi fokuserar på våra medarbetares expertis och på att erbjuda en högklassig, vänlig kundservice, både vid installation av systemet och vid support till kunderna i den dagliga användningen.

Kundtillfredsställelse är ett viktigt mått på vårt företag. Vi ser över den regelbundet för att utveckla våra tjänster.

Kontinuerligt samarbete

CSI Lawyer programvara utvecklas kontinuerligt. Ditt företag växer och detta innebär att dina behov förändras.  Därför har vi ett nära samarbete med våra kunder för att säkerställa att de nya funktionerna kommer till användning och att programvaran fortsätter stödja kunden på lång sikt.

 

För närvarande består vårt team av 20 mångkunniga experter. Här kan du ta dig en titt på deras personliga profiler.