CSI-teamet

Teamet består av 20+ mångkunniga medarbetare som delar passionen att förenkla våra kunders dagliga arbete.

Arvind Sedha
Produktutvecklingsdirektör

+358 41 730 3281
arvind.sedha(a)csihelsinki.fi

En passionerad indisk programplanerare med hög moral och etiska standarder. Alltid redo att ta sig an nya utmaningar och lära sig nya saker med inställningen att ’Ingenting är omöjligt om du verkligen försöker’. Han har bott och studerat i Finland sedan 2002.

”Fantastisk arbetsplats där arbetskamraterna är som ens familjemedlemmar. Varje dag för med sig nya utmaningar att skapa något annorlunda. Och dag för dag motiveras jag av att få göra det som jag brinner för tillsammans med kolleger som delar min passion, kärlek, färdighet och filosofi.”

LinkedIn

Emilia Eklund
Kundchef

+358 41 730 3282
emilia.eklund(a)csihelsinki.fi

En finlandssvensk tjej hemma från Borgå. Har tidigare arbetat inom olika områden inom kundservice och även inom ekonomiförvaltning.
Emilia är lösningsorienterad och systematiskt i sitt arbete och skräms inte av oväntade problem. Emilia uppskattar flexibilitet i arbetsgemenskapen och är av den åsikten att med rätt attityd kommer man en lång väg.

På fritiden njuter Emilia gärna av god mat och vin med vänner och familj.

LinkedIn

Harri Tiili
Verkställande direktör

+358 40 543 2482
harri.tiili(a)csihelsinki.fi

En av grundarna till CSI. Är uppe med tuppen och kommer till kontoret först av alla. Arbetar hårt året runt för att kunna ägna ett par veckor åt skidåkning, när han känner sig kallad av ny pudersnö. Kommer bättre överens med siffror än de flesta.

”För att beskriva CSI-teamet och våra anställdas engagemang för sitt arbete, skulle jag använda orden: ”Bättre. Varje dag”.

LinkedIn

Jannina Fagerström
Key Account Manager

+358 50 471 2651
jannina.fagerstrom(a)csihelsinki.fi

En Vasabördig finlandssvensk som efter många år utomlands landade i Helsingfors år 2014. Janni är en kundserviceorienterad språknörd med sinne för humor, som får sina kicks när hon lyckas förbättra sina kunders dag (eller när hon får korrekturläsa en text).

Sin fritid tillbringar Janni i köket i färd med att laga någonting gott, på gymmet i någon yogaposition eller i soffan med en bra bok eller tv-serie.

LinkedIn

Jari Loiri
IT-chef

+358 40 844 8031
jari.loiri(a)csihelsinki.fi

Han är din bästa vän vid tekniska problem. Övertygad om att morgonmotion gör att man tänker klarare.

”Det lilla och lättsamma CSI-teamet ger mig en trevlig arbetsmiljö såväl som uppgifter från a till ö.”

LinkedIn

Jenni Nordman (mammaledig)
Kundrelationschef

+358 50 439 8701
jenni.nordman(a)csihelsinki.fi

En vänlig och lugn dam med erfarenhet i ekonomiförvaltning och en skön humor. Jenni har tidigare jobbat som finansassistent på en advokatbyrå, och känner därför bra till det dagliga arbetet i denna branschen. Jenni har flera års erfarenhet av att använda CSI-programmet, och hon hjälper gärna alla användare oberoende av ens användarnivå. Jenni sköter om relationerna till våra kunder och hjälper kunderna med frågor angående användningen av CSI-programmet.

På fritiden tar Jenni hand om sin kära familj och njuter av rockmusik.

LinkedIn

John Raunio
Country Manager, Sverige

+46 735 404 371
john.raunio(a)csihelsinki.com

John växte upp i den svensktalande delen av Finland, men förlorade sig ut i världen redan som ung. Efter att ha varit utbytesstudent i USA, tillbringade han några år i Tyskland och Österrike. År 2009 flyttade han slutligen till Stockholm där han bor med sin flickvän.

”Jag är helt övertygad om att det här lilla CSI-teamet med omtänksamma, engagerade människor har förmågan att förändra världen!”

LinkedIn

Jukka Partanen
Partner

+358 40 049 4866
jukka.partanen(a)csihelsinki.fi

Passionerad cyklist som fokuserar på att äta och leva hälsosamt. Han är en CRM-expert som driver det egna företaget, Q2 Consulting. Men som en av grundarna av CSI är har dock fortfarande starkt engagerad även i CSI:s verksamhet. Han siktar högt och har ett öppet sinne.

”Jag har sett det här företaget växa till sin nuvarande position som marknadsledare i Finland. Nu ser jag fram emot att se hur CSI kommer att positionera sig på den globala marknaden, land för land.”

LinkedIn

Kim Lindström
Software Engineer

+358 10 322 7880
kim.lindstrom(a)csihelsinki.fi

Den ”tech-smarte” i vårt team. Har en sarkastisk humor och trivs som domare på fotbollsplanen under sin fritid.

”På jobbet tar jag inte rollen som en domare. De olika personligheterna i vårt team utmanar varandra precis tillräckligt, vilket i sin tur har en positiv inverkan på arbetets slutresultat.”
Lukas Lönnroth
Systemkonsult

+358 41 730 3278
lukas.lonnroth(a)csihelsinki.fi

Lukas är en föredetta sjöman som flyttat till Helsingfors och skolat om sig till IT-Ingenjör. Innan han började på CSI har han jobbat på storskaliga applikationer med en stor användarbas.

Till Lukas fritidsintressen hör bla. att fixa på egna kodprojekt, golfa och det största intresset är fortfarande havet och allt som flyter på det.

LinkedIn

Matias Miller
Software Engineer

+358 10 322 7880
matias.miller(a)csihelsinki.fi

Helsingforsare som brinner för kodning, en icke-morgonperson som ändå hittas först på kontoret på morgonen. Fritiden tillbringas med olika serier, både i gymmet och framför TV:n.

“CSI är en utmärkt plats att utamana sig själv och lära sig något nytt varje dag.”

LinkedIn

Mikko Hämäläinen
Försäljningsdirektör

+358 40 901 0955
mikko.hamalainen(a)csihelsinki.fi

Tycker om att resa. Efter att ha bott i Schweiz och Tyskland har han nu slagit ner sina bopålar i Finland som en familjefar. Har ett förflutet som aktiv Ironman-triathlonist. Nuförtiden består hans favorittriathlon av gym, golf och cykling.

”Jag ser fram emot att träffa nya kunder, höra om deras utmaningar och sedan återvända till kontoret och – i samarbete med resten av CSI-teamet – hitta en lämplig lösning för dem.”

LinkedIn

Pekka Salo
Systemkonsult

+358 44 481 1737
pekka.salo(a)csihelsinki.fi

Flyttade nyligen till huvudstandsregionen från Tavastia (närmare Tammerfors). Han letar kontinuerligt efter möjligheter att utmana sig själv. Under sin fritid, reser Pekka så mycket som möjligt.

"CSI har en trivsam och byråkratifri kultur som består av passionerade och engagerade människor. Varje dag är annorlunda, och ger mig en möjlighet att delta i intressanta kundprojekt."

LinkedIn

Saara Arolainen
Key Account Manager

+358 50 313 5460
saara.arolainen(a)csihelsinki.fi

En glad dam med en bra känsla för humor. Att komma in i en ny bransch är spännande i och för sig, men Saara litar på sin stadiga erfarenhet inom kundservice och att ha kundnöjdhet väldigt nära sitt hjärta. På CSI tar Saara väl hand om kunderna med extra fokus på våra svenska kunder och implementeringsprojekt i Sverige, i och med hennes språkkunskaper.

På fritiden njuter Saara av livet och helst slappnar hon av genom att njuta av god mat, naturen eller musik och kultur i olika former.

LinkedIn

Taina Malmivirta
Affärsutvecklingsdirektör

+358 45 133 5315
taina.malmivirta(a)csihelsinki.fi

Växlar flexibelt mellan bl.a. affärsutveckling, HR, marknadsföring, dokumentation och fruktshopping för kontoret.

”CSI är den ideala arbetsmiljön. Ett litet företag har inte råd med improduktiva rutiner, utan måste koncentrera sig på det som skapar verkligt tilläggsvärde för kunderna. Det gör arbetsdagarna garanterat meningsfulla. Vårt team har ett stort spektrum av kunskaper och härliga personligheter som alla vill vara den starkaste länken i teamet.

LinkedIn

Teemu Vilkko
Produktchef

+358 41 730 3280
teemu.vilkko(a)csihelsinki.fi

Född i östra Finland. Gillar rockmusik från 60- och 70-talet och drömmer om att resa jorden runt.

”Vi har ett fantastiskt team här på CSI, så det är alltid lika trevlig att komma till jobbet. Jag uppskattar också att alla praktiska saker löper så smidigt utan alltför mycket byråkrati.

LinkedIn

Timo Mattila
Software Engineer

+358 10 322 7880
timo.mattila(a)csihelsinki.fi

En lagspelare som gör mycket men pratar lite. Timos strategi är att tala bara när han har någonting att säga. Detta säkerställer att han alltid hörs.

Kodning har varit en del av Timos liv sedan han först rörde på datorn. Fritiden är fylld med olika kodningsprojekt, och spel är av särskilt intresse.
Tomas Kindstedt
Systemkonsult

+358 41 730 3279
tomas.kindstedt(a)csihelsinki.fi

Tomas är en IT ingenjör från Esbo som är intresserad av analytisk problemlösning. Tomas anser att om man gör något ordentligt så behöver man inte göra det en gång till. Han tar en avslappnad inställning till arbetet och försöker hålla humorn uppe även under stressiga situationer.

På fritiden tycker Tomas om att spendera tid med familjen på stugan, spela spel eller gå och dyka.

LinkedIn

Toni Raevaara
Systemkonsult

+358 10 322 7880
toni.raevaara@csihelsinki.fi

En tavast som hängde sitt halare och hjälm på kroken och flyttade till huvudstadsregionen för att hitta nya utmaningar.

”CSI är ett bra ställe att lära sig nya saker. Jag står inför nya utmaningar på jobbet varje dag och teamet består av utmärkta lärare som hjälper gärna en nykomling.”