Föredrar du Outlook eller Mobila Enheter?

CSI finns tillgänglig för båda.

 

Om ni använder Microsoft Outlook kan ni få CSI Lawyers huvudfunktioner direkt i Outlook. Ni kan även göra tidsregistrering och hantera åtgärder med mobilen.

 

 

Användning i Outlook

Huvudfunktionerna i CSI Lawyer kan användas i Microsoft Outlook. Outlook-tillägget lägger till en flik för CSI Lawyer i Outlook för att göra jävskontroller och hantera klient- och ärendedata.

Tidsregistreringar kan göras direkt i e-posten, kalendern eller att göra-listan, utan att behöva gå till CSI Lawyer. I kalendern kan man även registrera fatalietider. När man gör tidsregistreringar kan relaterad e-post bifogas till CSI Lawyer, vilket gör det möjligt till exempel för ekonomiteamet att se dem i CSI Lawyer.

Via Outlook kommer man åt de vanligaste rapporterna i CSI Lawyer och kan utnyttja alla kontaktuppgifter som sparats i CSI. Ifall ni vill arkivera er Outlook e-post på en gemensam server eller i ett fristående dokumenthanteringssystem behöver man bara aktivera ett annat tillägg.

Här kan du se en kort video om hur CSI Lawyer används i Outlook.

 

Användning i mobilen

Varje arbetstimme, aktivitet och utlägg som inte registreras innebär förlorad fakturering.

CSI Mobile gör det möjligt att registrera, visa och ändra tidsregistreringar med en mobil enhet. Därutöver kan man följa sin totala registrering under en vecka. CSI Mobile är tillgänglig för Android, iPhone och iPad, samt Windows.

En av de nöjda CSI Mobile-användarna är Borenius Advokatbyrå Ab.  Bekanta dig gärna med CSI Mobile genom att titta på den här korta videon.