RSM Finland Oy
Seppo Suontausta, toimitusjohtaja

Tuote: CSI Professional®
Asiakas vuodesta: 2012
Hyvää ohjelmistossa: nykyaikainen työkalu, hyvät laskutustoiminnot ja raportointi, joustavuus, helppokäyttöisyys, kustannustehokkuus

 

Seppo SuontaustaTilintarkastustoimintaan uusia tuulia tuonut KHT-yhteisö RSM Finland Oy on kasvanut vauhdilla. Marraskuussa 2012 yritys otti käyttöön CSI Professional -ohjelmiston varmistaakseen, etteivät työkalut muodostu pullonkaulaksi yrityksen laajentumiselle.

Ennen uuden järjestelmän hankintaa määriteltiin tarkkaan, mitä ohjelmistolta odotetaan ja millaista tietoa siitä halutaan ulos. Yritys pyrkii käyttämään moderneja ja kehittyneitä järjestelmiä, ja kartoitetuista vaihtoehdoista CSI Professional vastasi parhaiten mielikuvaa nykyaikaisesta työkalusta, tarjoten toivotun joustavuuden ja käyttäjäergonomian.

CSI Professionalin toiminnallisuutta hyödynnetään yrityksessä monipuolisesti. Varsinaisen laskutettavan työn lisäksi ohjelmistoon kirjataan tarkasti kaikki työtunnit, koska sitä käytetään myös työajan seurantaan. Laskut syntyvät kirjausten perusteella, ja hälytysrajat, kuten toimeksiannoille määriteltävät kattohinnat, ovat helpottaneet päivittäistä toimintaa.

CSI Professionalin raportoinnin avulla seurataan mm. budjettien toteutumista sekä yrityksen tehokkuutta ja kannattavuutta. Raportoinnin jatkokehittämiseksi on jo ajatuksia olemassa.

CSI Professional on käytössä myös RSM Finland Oy:n tytäryhtiössä RSM Finland Accounting Oy:ssa, joka tuottaa taloushallinnon palveluita niin konkurssipesille kuin normaalioloissa toimiville yrityksillekin.

Käyttäjien perehdyttämisen koetaan onnistuneen hyvin. Myös käyttäjät, jotka eivät käyneet koulutuksessa, oppivat helppokäyttöisen ja loogisen ohjelmiston melko nopeasti. Työkalu on lisäksi kustannustehokas, koska RSM Finland Oy maksaa sen käytöstä vain toteutuneen käyttäjämäärän mukaan.

”Olemme tyytyväisiä CSI Professionaliin ja voimme suositella sitä tilintarkastustoimistoille ja vastaavaa toimintaa harjoittaville yrityksille. Ohjelmiston käyttöönotto oli sujuvaa, ja yllättävän nopeasti se saatiin räätälöidyksi yrityksemme tarpeisiin. Se on tuonut tehokkuutta taloudelliseen raportointiimme ja toimii jopa etänä”, toteaa toimitusjohtaja Seppo Suontausta.

RSM uusi logo

RSM Finland Oy on kansainväliseen RSM-ketjuun kuuluva erityistilintarkastuksiin ja syvälliseen taloushallinnon konsultointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, joka toimii Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa ja Tampereella.