Asianajotoimisto Project Law Oy
Antti Laaksonen, toimitusjohtaja

Tuote: CSI Lawyer®
Asiakas vuodesta: 2008
Hyvää ohjelmistossa: keskitetty toimeksiannon tietojen hallinta, ajantasaiset toimenpidekirjaukset, sujuva kuukausilaskutus

 

CSI Lawyer on ollut käytössä Project Law:ssa keväästä 2008 lähtien. Aikaisemmin sekä kirjaukset että laskutus oli hoidettu ”käsityönä” Excelin avulla, mutta toimiston henkilömäärän kasvun myötä toimeksiantojen ja laskutuksen hallinnointiin räätälöidyn työkalun tarve tuli ilmeiseksi. CSI Lawyeria käyttää päivittäisessä työssään noin 10 henkilöä.

“Ohjelmiston käyttöönoton myötä Project Law sai kaikki toimeksiantoihin liittyvät tiedot kootusti yhteen paikkaan. Toimeksiannon alta löytyvät nyt niin asiakastiedot, laskutukseen liittyvät asiat kuin toimeksiantoon liittyvät dokumentitkin. Toimenpidekirjaukset on helppo pitää päivittäin ajan tasalla, ja kuukausilaskutus hoituu sujuvasti.”, toteaa toimitusjohtaja Antti Laaksonen.

Seuraavaksi Project Law panostaa CSI Lawyer -raportoinnin ja näkymälistausten hiomiseen yrityksen tarpeita nykyistä paremmin vastaaviksi. Myös dokumenttien hallintaan on harkinnassa uusi kehittyneempi ratkaisu, joka tehostaisi dokumenttien käsittelyä ja integroituisi entistä sujuvammin osaksi CSI Lawyerin käyttöliittymää.


Asianajotoimisto Project Law Oy:n keskeisiä osaamisalueita ovat kiinteistötransaktiot ja toimitilavuokraus, rakentamisen ja maankäytön juridiikka, Venäjän ja Baltian hankkeiden juridiikka, riitojen ratkaisu sekä yhtiöoikeus.