Advokatfirman Titov & Partners
Annika Hannus, talousjohtaja

Tuote: CSI Lawyer®
Asiakas vuodesta: 2018
Hyvää ohjelmistossa: käyttäjäystävällisyys, sujuva käyttöönotto, tehokas laskujen käsittely, mahdollisuus räätälöidä käyttöliittymää asiakastarpeiden mukaan

Titov & Partners on liikejuridiikkaan keskittynyt asianajotoimisto Tukholmassa. Titov & Partners tarjoaa oikeudellista asiantuntemusta ison yrityksen kokemuksella ja turvallisin prosessein, mutta pienimuotoisemmin, mikä näkyy henkilökohtaisina suhteina, tehokkuutena ja asiakaslähtöisyytenä.

Toimisto perustettiin vuonna 2018 kokeneiden lakimiesten halutessa luoda jotakin uutta ja modernia. Toiminnan käynnistysvaiheessa käyttäjäystävällisten ja joustavien työkalujen merkitys kävi erityisen selväksi. Olemme käyttäneet CSI Lawyer -ohjelmistoa ensimmäisestä päivästä lähtien, ja valintaan ovat olleet tyytyväisiä niin asianajajamme kuin hallinto-osastommekin.

Arvostamme CSI Lawyer -ohjelmistoa ensisijaisesti sen sujuvan käyttöönoton ja laskutuksen hallintaan tuoman tehokkuuden vuoksi. Meitä miellyttää myös ohjelmiston yksinkertainen käyttöliittymä, joka mahdollistaa muun muassa ohjelmiston ulkoasun ja dashboardien muokkaamisen. Yhteistyö CSI Helsingin kanssa toimii hyvin: reagointi sekä kysymyksiimme että liiketoimintamme erityistarpeisiin on ollut nopeaa.