PsyJuridica Oy
Helinä Häkkänen-Nyholm, toimitusjohtaja

Tuote: CSI LakiMies® pilvipalveluna
Asiakas vuodesta: 2014
Hyvää ohjelmistossa: helppokäyttöisyys, toimenpidekirjaukset, sujuva laskutus, raportointi, asiakastietojen hallinta

psyjuridica helena hakkanen-nyholmCSI LakiMies hankittiin psykologi- ja lakiasiaintoimisto PsyJuridicaan keväällä 2014 vastaamaan lisääntyneeseen tarpeeseen hoitaa toimeksiannot, laskutus ja tiedostojen hallinnointi tehokkaan ja nopean työkalun avulla.

”Asiantuntijaorganisaationa meidän tulee keskittyä siihen, mikä on ydinosaamistamme, eikä meillä ole aikaa näpertämiseen laskujen kanssa. CSI LakiMiehen avulla olen ajan tasalla ja saan pidettyä yrityksemme keskeisimmät toimet käsissäni ilman, että se veisi liikaa aikaa tehtäviltäni toimitusjohtajana tai asiantuntijana” kertoo perustajaosakas ja toimitusjohtaja Helinä Häkkänen-Nyholm.

CSI LakiMies on päivittäin käytössä kaikilla PsyJuridican asiantuntijoilla sekä laki- että psykologiosastossa. PsyJuridican lakimiehet ovat kiitelleet sitä, että ohjelmiston helppous kannustaa merkitsemään työtunnit heti ja jokaisen asiakkaan osalta tehtyä työmäärää ja laskutusta voidaan seurata. ”Oikeastaan ainoa, mitä kaipaamme, on mobiilisovellus, jolloin työtuntien syöttö olisi maksimaalisen helppoa” Häkkänen-Nyholm toteaa.

PsyJuridicassa CSI antaa samalla osastojen vetäjille työnohjauksellisen työkalun. Hyväksi on koettu myös se, että kaikki asiakkaiden tiedot osoitteista lähtien ovat samassa ohjelmistossa, eikä niitä tarvitse erikseen etsiä tai kysyä jostakin toisesta rekisteristä.

Häkkänen-Nyholmin mukaan yhteistyö CSI:n kanssa on sujunut peräti mainiosti. ”Koulutuksessa oli iloinen ilmapiiri. Asiat eivät menneet liian yksityiskohtaisiksi, mutta käyttö oli hyvin helppo aloittaa saaduilla perustiedoilla.” Häkkänen-Nyholm kertoo.

Myös lakiosaston vetäjä ja yrityksen toinen perustajaosakas, varatuomari Jan-Olof Nyholm kiittelee CSI:n käyttöönottoa: ”Kaiken kaikkiaan olemme olleet äärettömän tyytyväisiä. Tukipalvelu toimii nopeasti, ja yhteydenotto on helppoa.”

psyjuridica_logokuva

Vuonna 2010 perustettu PsyJuridica Oy on Euroopan ensimmäisen psykologi- ja lakiasiaintoimisto. Vahvaan asiantuntijuuteen nojaava yritys hoitaa yksityishenkilöiden, yritysten ja julkisten yhteisöjen oikeudellisia ja psykologisia asioita. PsyJuridicalla on toimistot Helsingissä, Espoossa ja Hangossa.