Lakiasiaintoimisto Kimmo Hanhisalo Ky
Kimmo Hanhisalo, varatuomari

Tuote: CSI LakiMies®
Asiakas vuodesta: 2003
Hyvää tuotteessa: helpot toimenpidekirjaukset ja laskutus, kompakti asiakashallinta

 

Kimmo hanhisaloKokkolalainen Lakiasiaintoimisto Kimmo Hanhisalo Ky on ollut CSI Helsingin asiakkaana vuodesta 2003. Silloin hankittu LakiMies-ohjelmisto vaihtui vuonna 2008 uudempaan versioon, CSI LakiMieheen.

Lakiasiaintoimisto Kimmo Hanhisalo Ky on palvellut Kokkolan ja sen lähiseutujen asiakkaita jo yli 20 vuotta. Valtaosa toimiston asiakkaista on yrityksiä, jotka kaipaavat apua yritysjärjestelyissä, riita- ja rikosasioissa ja toisinaan myös konkurssitapauksissa.  Kimmo Hanhisalo on vahvasti mukana Suomen Yrittäjien toiminnassa, tarjoten Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n jäsenille myös maksutonta alkuneuvontaa lakiasioissa.

CSI LakiMieheen Kimmo Hanhisalo on ollut tyytyväinen. Ohjelmistolla hoituvat niin toimeksiantoihin tehtyjen toimenpiteiden kirjaaminen kuin niiden laskutuskin. ”Toimeksiantoihin tehtävät työt on CSI LakiMiehen avulla helppo pitää ajan tasalla. Ohjelmisto tarjoaa myös kompaktin asiakashallinnan; asiakastietoja, kalenteria ja määräpäiviä hyödyntäen pystymme varmistamaan, että asiakkaan toimeksiantojen hoitaminen sujuu jämäkästi.”

Koska sovellus on jatkuvasti käytössä, myös toimiva asiakastuki on tärkeää. ”CSI Helsingin asiakastuki on toiminut erittäin hyvin. Olemme saaneet apua aina tarvittaessa, ja kysymyksiin on vastattu viimeistään parin tunnin sisällä”, Hanhisalo toteaa.

kimmohanhisalo logo

V. 1992 perustettu Lakiasiaintoimisto Kimmo Hanhisalo Ky palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Kahden hengen toimisto hoitaa asiakkaiden oikeudellisia toimeksiantoja Kokkolan lähiseuduilla suomen, ruotsin ja englannin kielellä.