Inventio Asianajotoimisto Oy
Pekka Takki, asianajaja

Tuote: CSI LakiMies® pilvipalveluna
Asiakas vuodesta: 2012
Hyvää ohjelmistossa: kattava toiminnallisuus, helppo käyttöönotto, integrointi asiakirjoihin, joustavuus ja toimivuus


Pekka TakkiUusi asianajotoimisto haki helppokäyttöistä mutta joustavaa ohjelmistoa, jonka toiminnallisuus kattaisi koko toimeksiantoprosessin aina laskutukseen ja raportointiin saakka. Valinta kohdistui CSI LakiMieheen, joka on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi.

”Aloittaessamme toimintaamme vuonna 2012 kahden hengen voimin, CSI tarjosi integroidun ratkaisun, joka kattoi kaikki tarpeemme. Ohjelmiston käyttöönotto tuki erinäisten toimistorutiinien järjestämistä fiksulla tavalla. Olin aiemmin käyttänyt CSI:n ohjelmistoa, mutta sen jälkeen myös muita ohjelmistoja. Paluu CSI LakiMies –ohjelmistoon tuntui luontevalta”, sanoo asianajaja Pekka Takki.

”Ohjelmiston käyttöönotto sujui helposti. Ohjelmiston toiminnollisuudet kattavat koko toimeksiantoprosessin aina laskutukseen ja raportointiin saakka. Ohjelmiston integrointi toimeksiannon asiakirjoihin helpottaa osaltaan työnkulkua, vaikka toimittaisiin vain perustoiminnallisuuden puitteissa. Myös yhteistyö ja kommunikointi CSI Helsingin kanssa on sujunut kauttaaltaan hyvin. Joukkoomme myöhemmin liittyneet uudet ihmiset ovat omaksuneet ohjelmiston vaivatta”, Takki kertoo.

Inventiolla on ohjelmisto käytössään pilvipalveluna, joka on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi. ”Nykyisten suojattujen ja nopeiden yhteyksien avulla ohjelmiston käyttö myös mobiiliyhteyden välityksellä käy tarvittaessa sujuvasti”, Takki sanoo.

”CSI Helsingin pitkäaikainen toimialatuntemus näkyy ohjelmiston toimivuudessa ja joustavuudessa. Mielestämme CSI on sopivan kokoinen, luotettava ja kasvollinen kumppani, joka tarjoaa laadukkaat tukipalvelut. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä CSI Helsingin ohjelmistoon ja ammattilaisiin, ja olemme valmiita suosittelemaan heitä myös muille asianajotoimistoille”, Takki toteaa.

Inventio Attorneys

Espoon Keilarannassa sijaitseva Inventio Asianajotoimisto Oy tarjoaa korkealaatuista liikejuridiikan asianajopalvelua. Toimiston ydinosaamista ovat sopimusasiat ja riidanratkaisu etenkin teknologiaan, immateriaalioikeuksiin ja työoikeuteen liittyen.