Asianajotoimisto Tero Matsinen ky
Tero Matsinen, Varatuomari, Asianajaja

Tuote: CSI LakiMies® pilvipalveluna
Asiakas vuodesta: 2004
Hyvää ohjelmistossa: helppous, monipuolisuus ja hyvä tukiorganisaatio.

tero matsinen kuvaOlen ollut CSI LakiMies –ohjelmiston käyttäjä vuodesta 2004. Syksyllä 2015 siirryin CSI:n pilvipalvelun käyttäjäksi. Pilvipalvelu on helpottanut asioiden kirjaamista, koska minulla on nyt yhteys tietokantaan kannettavalla tietokoneella, teenpä työtä missä tahansa.

Pilvipalveluun siirtyessäni otin samalla käyttöön CSI:n Outlook-lisäosan, joka toi CSI LakiMiehen yleisimmät toiminnot myös Outlookin puolelle. Voin muodostaa laskutettavia toimenpiteitä suoraan sähköpostiviesteistä. Lisäksi voin taltioida toimeksiantoon kaikki asiaan liittyvät sähköpostit, jolloin niitä ei tarvitse etsiä pitkin ja poikin sähköpostiohjelmaa. Tästäkin on ollut iso apu.

Vuoden alusta käyttöön ottamani CSI-mobiilisovellus on sekin uskomaton lisä. Koska puhelin on aina taskussani, minulla on mahdollisuus kirjata tapahtumat CSI LakiMieheen missä tahansa.

Nämä uudet työkalut ovat tehostaneet työtäni. Ja mikä tärkeintä, ne auttavat varmistamaan, että saan mukaan laskutukseen kaiken tekemäni työn.

 

Vuonna 2008 perustettu jyväskyläläinen Asianajotoimisto Tero Matsinen ky avustaa asiakkaitaan laajasti eri oikeudenaloilla. Keskeisiä toimialueita ovat asumiseen, rakentamiseen ja asunto-osakeyhtiöihin liittyvät asiat sekä työoikeus.