Asianajotoimisto Johan Bützow Oy
Johan Bützow, asianajaja

Tuote: CSI LakiMies®
Asiakas vuodesta:  2007
Hyvää ohjelmistossa: helppo tietojen syöttö ja laskutus, ohjelmiston jatkuva kehittyminen

 

johan butzow kuvaJohan Bützow pyörittää asianajotoimistoaan yhden avustajan kanssa. Odotukset toimeksiantojen hallintajärjestelmälle ovat siten erilaiset kuin isomman, usealla paikkakunnalla toimivan yrityksen. CSI LakiMies  on tuonut helpotusta erityisesti asiakkaiden laskutukseen.

Asianajotoimisto Johan Bützow on alle 10 käyttäjän toimistoille tarkoitetun CSI LakiMies -ohjelmiston pioneerikäyttäjiä. CSI Helsingin suosituksesta toimisto siirtyi yhtenä ensimmäisistä käyttäjistä CSI LakiMieheen jo vuonna 2007.

”Toimistossani työskentelee lisäkseni vain avustaja. Hän ei käytä CSI LakiMiestä, sillä kaikki varsinaiset toimenpiteet kulkevat aina minun kauttani”, asianajaja Johan Bützow sanoo. Pienessä yrityksessä ohjelmistoa käytetään enimmäkseen toimenpiteiden tallentamiseen sekä jonkin verran seurantaan ja analyysiin.

Ohjelmisto on helpottanut päivittäistä työtä erityisesti aiemmin pullonkaulaksi koetun laskutuksen osalta. ”Tämän kokoluokan asianajotoimistossa laskutus on se suuritöinen asia, joka jää helposti roikkumaan. CSI LakiMieheen tiedot on helppo syöttää ajantasaisesti, jolloin laskut muodostuvat tehtyjen kirjausten pohjalta”, selventää Bützow.

CSI LakiMies saa Bützowilta kokonaisuutena hyvän arvosanan. ”Ohjelmisto on koko käyttöajan kehittynyt esiin tulleiden tarpeiden mukaan, ja sisältää nykyisin myös tietojen varmuuskopioinnin. Yhteistyö CSI Helsingin kanssa sujuu, ja tukea on aina ollut saatavilla. Tämä muistuttaa ominaisuuksiltaan tavallista sähköpostiohjelmaa ja sopii pieniin yrityksiin, joissa asianajaja käyttää sitä ilman sihteerin apua”, Bützow toteaa.

johan butzow

Asianajotoimisto Johan Bützow Oy tarjoaa luotettavaa ja yksilöllistä palvelua yksityishenkilöille ja yrityksille.